Cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu al Oscarurilor 2017

Cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu al Oscarurilor 2017

0 1009
cele mai bine imbracate vedete oscar 2017 main

Ca în fiecare an, decernarea premiilor Oscar este o ocazie ideală pentru a purta cele mai spectaculoase şi extravagante rochii şi costume. Iar acest an nu putea fi unul diferit. Astfel, pe covorul roşu şi-au făcut apariţia de la ţinute clasice şi elegante, la ţinute controversate şi extravagante, care au născut dispute aprinse între critici. Unele rochii au fost iubite dar şi urâte în acelaşi timp.

Anul acesta, decernarea premiilor Oscar ne-a oferit surprize de proporţii şi gafe monumentale, fără precedent. A fost un show total, al celor mai controversate întâmplări, ţinute şi apariţii. Pe covorul roşu au defilat staruri de cinema, fotomodele, vedete şi o mulţime de celebrităţi din lumea televiziunii şi a showbiz-ului care ne-au încântat sau, dimpotrivă, ne-au şocat cu ţinutele adoptate. Am putut vedea rochii de seară clasice, nonconformiste, ieşite din tipare, dar şi greşeli vestimentare dezastruoase ce-au ţinut prima pagină a tuturor publicaţiilor de profil şi a ziarelor tabloide din întreaga lume.

Cu siguranţă, cea de 89-a ediţie a decernării premiilor Oscar ne-a rezervat cele mai mari surprize, la care nu ne-am fi aşteptat vreodată. Evident, ne referim la gafa monumentală a organizatorilor care au anunţat în mod eronat că premiul pentru cel mai bun film revine peliculei La La Land, în realitate Moonlight fiind adevăratul câştigător. Ne-au atras atenţia şi ţinutele anumitor invitaţi care au frizat penibilul şi ridicolul. Bineînţeles, ne-am bucurat şi de apariţiile fabuloase ale unor actriţe celebre precum Jessica Biel, Emma Stone sau Nicole Kidman.

Decernarea premiilor Oscar ar trebui să adune pe covorul roşu cele mai frumoase ţinute, care să uimească prin eleganţă, stil, senzualitate sau, de ce nu, decenţă, care să respecte trendurile sezonului, dar mai ales care să pună într-o lumină favorabilă silueta purtătoarei şi să mascheze eventualele defecte. Din păcate, ca în fiecare an, şi în 2017 am avut parte de greşeli vestimentare grave, derapaje care nu au scăpat ochiului vigilent al criticilor. Iată ţinutele care ne-au plăcut cel mai mult, dar şi cele pe care le considerăm nepotrivite, urâte sau vulgare.

emma stone oscar 2017

Emma Stone a strălucit într-o rochie Givenchi Haute Couture

karlie kloss oscar 2017

Karlie Kloss, într-o rochie Stella McCartney

Ruth Negga Oscar 2017

Ruth Negga a apărut într-o rochie Valentino

Taraji P. Henson

Taraji P. Henson, într-o ţinută clasică marca Alberta Ferretti 

Jessica Biel oscar 2017

Jessica Biel, într-o ţinută Kaufman Franco

Nicole-Kidman-Oscars -2017Nicole Kidman, într-o rochie Armani Prive 

hailee-steinfeld-oscars-2017Hailee Steinfeld a purtat o rochie Ralph&Russo

brie-larson oscar 2017Brie Larson, într-o ţinută Oscar de la Renta

COMENTARII

Lasă un răspuns