Oscar 2018. Cele mai bine îmbrăcate vedete care au pășit pe covorul...

Oscar 2018. Cele mai bine îmbrăcate vedete care au pășit pe covorul roșu

0 1743
oscar 2018 rochii main

Covorul roșu al Oscarurilor din acest an, ajuns la ediția cu numărul 90, a strălucit la propriu, iar ținutele în care au defilat vedetele au fost analizate de critici până la cel mai mic detaliu. În timp ce unele apariții au fost de-a dreptul fabuloase, altele au fost ținta criticilor, care le-au pus la zid. Însă, gusturile nu se discută! De exemplu, celebra Rita Moreno a purtat rochia cu care a câștigat Oscarul în anul 1964, iar alegerea sa a fost cel puțin controversată. Iată însă mai jos ținutele aplaudate la scenă deschisă.

nicole kidmanNicole Kidman

După surpriza de proporții pe care le-a făcut-o unor turiști care făceau turul Hollywood-ului într-un autobuz, Nicole Kidman a apărut pe covorul roșu al Oscarurilor purtând o rochie fabuloasă, de un albastru puternic și strălucitor, numărându-se astfel printre cele mai bine îmbrăcate vedete care au participat duminică noapte la cel mai mare eveniment al cinematogriafiei americane.  Ținuta, marca Armane Prive, a fost remarcată de toți criticii, iar actrița, în vârstă de 50 de ani, a primit numai laude. Rochia este de tip sirenă, mulată în zona bustului, pe talie și coapse și largă la bază. Prezintă crăpătură adâncă în față, decolteu în formă de inimă și o fundă uriașă în zona taliei. Este un model cu tăieturi precise, care te duce cu gândul la o figură geometrică.

Jennifer LawrenceJennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a fost vedeta care s-a distrat de minune la acest eveniment, fotografiile în care a fost surprinsă înfățișând-o râzând, învârtindu-se, jucându-se, dansând, făcând cu mâna fanilor și chiar urcându-se cu picioarele pe scaunele din sala care a găzduit marele eveniment cinematografic. Este adevărat, spectacolul nu începuse încă. Actrița a purtat o rochie marca Dior, argintie, metalică, strălucitoare, care a furat ochii tuturor. Simplitate, bun gust, rafinament, eleganță și un strop de inocență.

Saoirse RonanSaoirse Ronan

Vedeta, nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal”, care a interpretat rolul Christinei din pelicula „Lady Bird”, și-a făcut apariția pe covorul roșu al Oscarurilor purtând o rochie tip sac, marca Calvin Klein by Appointment, într-o culoare roz pastel. O fundă uriașă prinsă la spate și trena au conferit ținutei un aer dramatic dar, în același timp, inocent și feminin. Modelul ales te duce cu gândul la o acadea fină sau o bomboană fondantă.

zendaya-oscars-2018Zendaya

Actrița și cântăreața americană Zendaya a purtat în seara decernării premiilor Oscar o rochie absolut fabuloasă, asimetrică, accesorizată cu volane și trenă scurtă, un model Giambattista Valli. Rochia te duce cu gândul la un râu învolburat sau o cascadă, este fluidă și foarte ușoară. S-au folosit materiale fine, suprapuse și transparente, iar croiala – cu o singură mânecă – are ceva din stilul fashion al Greciei Antice.

lupitaLupita Nyong`o

Aurie, strălucitoare, un model cu tăietură adâncă pe picior și un singur umăr rochia actriței Lupita Nyong`o a atras toate privirile și toate aplauzele. Un model superb, marca Versace, rochia i-a scos în evidență silueta, iar culoarea metalică  – auriul – s-a potrivit de minune cu pielea ei de abanos. O prezență care nu va fi uitată prea curând! Oricum, era de așteptat ca Lupita să impresioneze din nou, deoarece actrița ne-a obișnuit încă din anii trecuți cu aparițiile sale uluitoare pe covorul roșu al Oscarurilor.

COMENTARII

Lasă un răspuns