Oscar de la Renta – colecţia toamnă-iarnă 2015-2016 la New York Fashion...

Oscar de la Renta – colecţia toamnă-iarnă 2015-2016 la New York Fashion Week

0 4370
model pe podium la o prezentare de moda

Oscar de la Renta este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi designeri vestimentari din toate timpurile, o figură emblematică în industria modei internaţionale. Decesul său, în octombrie anul trecut, a lăsat un mare gol în inimile tuturor celor care l-au cunoscut şi apreciat. Însă, numele său şi renumitul brand care şi-a câştigat faima de-a lungul anilor vor rămâne în continuare un punct de reper solid în lumea fashion. Ca dovadă, colecţia toamnă-iarnă 2015-2016 a fost prezentată recent în cadrul evenimentului New York Fashion Week.

Creaţiile vestimentare prezentate pe podium au fost un omagiu adus în cinstea marelui creator de modă, iar cel care a plănuit în detaliu fiecare moment al evenimentului a fost Peter Copping, directorul de creaţie, cel care se află acum la cârma firmei.

Fost director artistic al casei Nina Ricci, Peter Copping a fost invitat să facă parte din echipa Oscar de la Renta chiar de însuşi marele designer. Acesta declara pe atunci că Peter este un artist extrem de talentat, cu un spirit artistic foarte dezvoltat. Este evident că, după aceste cuvinte de laudă, toată lumea a fost nerăbdătoare să vadă noile creaţii care vor completa linia Oscar de la Renta.

Parada s-a desfăşurat în prezenţa unei audienţe mai mult sau mai puţin de specialitate: nume importante din industria fashion, jurnalişti, fotografi, bloggeri, critici, vedete şi celebrităţi.

La eveniment a participat şi soţia defunctului Oscar de la Renta care a ocupat unul dintre scaunele din primul rând. Alături de ea au putut fi văzute Barbara Walters, Nancy Kissinger, Mica Ertegun, Anne Bass, Karlie Kloss şi Taylor Swift.

Sursa foto: Pixabay

COMENTARII

Lasă un răspuns