Paste integrale cu legume

Paste integrale cu legume

0 1559
paste integrale cu legume

O rețetă simplă, rapid de preparat și foarte gustoasă, pastele integrale cu legume pot fi consumate la prânz, alături de întreaga familie. Ingredientele sunt la îndemâna oricui și nu trebuie să fii un mare bucătar pentru ca mâncarea să iasă delicioasă. Te-ai hotărât să încerci? Uite ce ai de făcut!

Ritmul alert în care trăim lasă tot mai puțin timp disponibil pentru gătit. Fiecare clipă liberă devine mai prețioasă și oricine își dorește s-o petreacă în compania celor dragi. Așa că nu este deloc surprinzător că arta culinară se bazează în momentul de față pe rapiditate și gust delicios. Din fericire, astfel de preparate nu sunt deloc puține, existând multe rețete savuroase care nu necesită mai mult de 30 de minute, precum pastele integrale cu legume. Cu un efort minim se obține un preparat sănătos și sățios.

paste integrale cu legume

Ingrediente pentru două porții: 400 g paste integrale, 1 ceapă de apă, 2 bucăți bețe de țelină, 100 g boabe de mazăre, 100 g păstăi fasole verde, 6 roșii cherry, 6 frunze de busuioc, 200 g sos roșii, 50 g unt Koliba, 100 g cașcaval Koliba ras, pătrunjel, sare, piper după gust.

Mod de preparare:

Mai întâi se taie verdețurile în bucățele oblice. Se încălzește apoi untul într-o tigaie, se adaugă legumele tocate și se lasă pe foc circa 7 minute, amestecând în tot acest timp. După ce legumele s-au călit în tigaie, se adaugă sosul de roșii și se amestecă până la omogenizare. Între timp sunt puse pastele la fiert, respectând indicațiile de pe pachet, în apă cu sare, altfel nu vor avea gust. După ce s-au fiert, se scurg și se adaugă peste sos și se mai lasă pe foc câteva minute. Pastele se servesc cu cașcaval ras, busuioc și pătrunjel proaspăt presărat deasupra.

COMENTARII

Lasă un răspuns