Patru accesorii care nu trebuie să-ţi lipsească dacă mergi la plajă

Patru accesorii care nu trebuie să-ţi lipsească dacă mergi la plajă

1 1731
patru femei care se tin de mana, rad si alearga prin apa la mare

Mersul la plajă a devenit o declaraţie de stil şi costumul de baie nu mai reprezintă de mult piesa de rezistenţă, esenţială pentru o apariţie exotică. Accesoriile, detaliile care definesc orice ţinută, au devenit la fel de importante. Geanta încăpătoare, pălăria şi eşarfa sunt articolele care îşi găsesc loc de cinste pe lista de cumpărături de vară.

Geanta de plajă XXL

 

Genţile supradimensionate sunt accesoriul de nelipsit şi, cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine! Modelul oversized este lăudat şi apreciat deopotrivă datorită volumului mare, care îţi garantează că vei avea la îndemână toate cele necesare pentru o zi de plajă reuşită. Din material textil, rafie sau piele, este important ca geanta să ţină pasul cu tendinţele de ultimă oră. În magazinele deichmann poţi găsi o gamă largă de modele din care doar trebuie să alegi ce-ţi place. Paleta cromatică este, de asemenea, bogată pentru a se potrivi întocmai cu zilele însorite de vară. Vei găsi de la imprimeuri florale, modele grafice şi colour blocking ultra-intens până la piese clasice în nuanţe neutre.

Eşarfă cu imprimeu colorat

Eşarfa cu imprimeu vesel îţi va fi aliatul în dobândirea unui look cu totul deosebit şi este tot ce îţi trebuie pentru a-ţi completa apariţia pe plajă. Eşarfa îndeplineşte dublu rol: acela de a te proteja de soare şi de a te acoperi, putând să o porţi pe cap sau legată în jurul taliei şi suplineşte, în acelaşi timp, o valoare estetică, dând ţinutei o notă feminină şi seducătoare.

Pălărie de plajă 

O pălărie din paie te va proteja de razele ultraviolete şi, accesorizată cu o eşarfă sau o floare, îţi garantează un look şic. Poţi opta pentru un model cu boruri largi, pentru un aer boem sau pentru clasica pălărie fedora, care va face echipă bună cu o pereche de pantaloni scurţi din denim îmbrăcaţi peste costumul de baie.

Sandale stil gladiator – magazin Deichmann 

Nu uita nici de încălţări pentru că oferta magazinelor este mai mult decât generoasă. Pentru plajă poţi alege o pereche de sandale stil gladiator sau papuci flip-flop. Pe scurt, minimalism cu un plus de lejeritate şi eleganţă!

Sursa foto: Pexels

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns