Pentru sanatatea celor mici, Zdrovit a lansat Kidimag – Magneziu de nota...

Pentru sanatatea celor mici, Zdrovit a lansat Kidimag – Magneziu de nota 10

0 1836

Copilul tau este hiperactiv, impulsiv, are dificultati de concentrare, de atenti,  sau sufera de tulburari de memorie? Zdrovit iti vine in ajutor cu suplimentul alimentar Kidimag – Magneziu de nota 10!  Ai grija de sanatatea celui mic! Ascult-o pe Mimi!

 

Zdrovit Romania a lansat Kidimag – Magneziu de nota 10, unicul supliment alimentar destinat copiilor mai mari de trei ani, hiperactivi, impulsivi care au dificultăţi de concentrare, deficienţe de atenţie, tulburări de memorie şi somn sau care chiar manifestă o stare de somnolenţă exagerată. Ascult-o pe Mimi!

 

Unicitatea produsului constă în formula specială de pidolat şi citrat de magneziu, care este absorbită mai uşor în organism, datorită vitaminei B6. Chiar dacă cei mici nu se dau în vânt după suplimentele alimentare, Kidimag va fi pe placul lor, datorită gustului de portocale şi formulei sale ce se dizolvă rapid în apă.

Copiii consuma prea putin magneziu

La evenimentul de lansare a participat unul dintre cei mai apreciaţi medici pediatri din Europa, Doctor în ştiinte medicale Jerzy Oleszkiewicz. În calitate de medic pediatru, cu experienţă în funcţia de director al Spitalului Judeţean de Copii din Varşovia şi Preşedinte al secţiei varşoviene a Societăţii Poloneze a Magneziului, el a explicat importanţa magneziului în creşterea sănătoasă a copiilor:  “Mai mult de jumatate dintre copiii cu vârste între 7 şi 18 ani şi de asemenea 20% dintre preşcolari consumă prea puţin magneziu. Analizele au arătat că aceştia au o cantitate mai mare de plumb în corp decât copiii care nu au deficienţe de magneziu”, apreciază Dr. Jerzy Oleszkiewicz.

Cat de important este magneziul pentru sanatate

De ce este magneziul un mineral atât de important pentru sănătate? În primul rând pentru că este unul dintre cei mai eficienţi agenţi de neutralizare a plumbului, cadmiului şi a altor substanţe toxice. Studiile arată că în fiecare an nivelul de plumb din organismul uman creste, iar nivelul magneziului scade.  Carenţele de magneziu apar în urma unui regim alimentar dezechilibrat, a consumului de ceai, sucuri acidulate, alimente semipreparate sau fast-food, pe care copiii le iubesc. Părinţii ştiu că este greu să-i explici unui copil pericolul pe care îl reprezintă aceste produse pentru sănătate şi chiar mai greu să refuzi să-i faci toate poftele.

Suplimentele alimentare pe bază de magneziu sunt necesare pentru a neutraliza efectele unui stil de viaţă nesănătos. Copiii sunt mai vulnerabili decât adulţii în faţa agresivităţilor mediului înconjurător şi a ritmului de viaţă alert la care suntem supuşi în ultimul timp. Kidimag este singurul supliment alimentar cu pidolat de magneziu şi vitamina Bcreat special pentru copii, pentru a-i proteja de  efecte precum dificultăţi de concentrare, nervozitate, probleme ale somnului, carii, oboseală, bâlbâială, dureri de creştere, tulburări ale viselor, ticuri sau chiar pierderi ale cunoştinţei, toate cauzate de lipsa magneziului din organism.

Carentele de magneziu se rezolva cu Kidimag – Magneziu de nota 10

Attila Lorincz, director general Zdrovit România: „Noi încercăm să împărtăşim descoperirile şi cunoştinţele noastre din domeniul sănătăţii tuturor părinţilor, pentru ca aceştia să îşi poată proteja cât mai bine copiii de impactul negativ al mediului înconjurător şi implicit să aibă grijă ca aceştia să aibă o viaţă frumoasă şi sănătoasă. Problema deficienţei de magneziu trebuie rezolvată curand, altfel, aceasta va ajunge să fie transmisă ca moştenire genetică generaţiilor următoare”.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns