Performanță profesională pentru îngrijirea părului cu noul Syoss

Performanță profesională pentru îngrijirea părului cu noul Syoss

0 1364
syoss

Păr strălucitor, mătăsos, sănătos și cu mult volum: cine nu-și dorește așa ceva? Syoss vine în ajutorul femeilor care vor să aibă păr ca la salon în fiecare zi.

Brand-ul cunoscut pentru inovațiile în îngrijirea profesională a părului aduse în casele a milioane de femei din întreaga lume, vine astăzi pe piața din România cu o relansare a întregii game de îngrijire a părului. Noi arome cuceritoare, inspirate din cultura japoneză, o nouă tehnologie având la bază un Complex de Amino Acizi și noi ambalaje reciclabile, toate acestea completează promisiunea unei performanțe profesionale pe care Syoss o respectă în cel mai mic detaliu.

Nou și totuși atât de experimentat. Așa s-ar defini relansarea gamei Syoss destinate îngrijirii părului, care pune accentul pe noi texturi și formule, ingrediente de top, substanțe active și un design atemporal, îmbrăcate în conceptul „J-beauty”. 

Bradul Syoss a fost creat și dezvoltat în parteneriat cu experții în îngrijirea părului, styling și colorare în 1977, în Osaka, Japonia. În octombrie 2020, Syoss revine la rădăcinile sale și îmbină tradiția cu știința. Ingredientele naturale derivate, inspirate din cultura asiatică și tehnologia AMINO COMPLEX ajută la menținerea unui păr puternic și sănătos. Ambalajul negru al produselor este realizat din materiale reciclate 98%, confirmând performanța profesională a noului Syoss.

Syoss Formula

Noua formulă cu un amestec de aminoacizi, componente principale ale keratinei, asigură performanță și rezultate vizibile în îngrijirea părului. Keratina este o proteină fibroasă ce face parte din structura părului, protejându-l la exterior și păstrându-l hidratat la interior. Experții Syoss au combinat tehnologia Amino Complex cu peste 15 ingrediente naturale derivate, inspirate din cultura asiatică, diferite pentru fiecare gamă de produse din noul portofoliu pentru a răspunde nevoilor fiecărui consumator. 

Syoss Ambalaje

Noile ambalaje Syoss au avut parte de două transformări importante: sunt complet negre și reciclabile, fiind, la rândul lor, realizate din materiale reciclate în proporție de 98%. Materialul sticlelor negre a fost realizat cu un colorant inovator, fără carbon. Astfel, sticlele negre mate sunt rapid de identificat și ușor de sortat în procesul reciclării. Pe lângă aceste schimbări, Syoss păstrează un design atemporal și minimalist, așa cum și-a obișnuit consumatorii. 

Syoss Arome

Syoss îmbină ingrediente specifice cu arome unice, pentru a îmbogăți produsele de îngrijire a părului. Parfumuri atent selectate, cu ingrediente precum  alge wakame, floare de „Tsubaki”, lotus albastru, floare de cireș japonez, nufăr, proteină de soia, apă de arțar japonez, ulei din semințe de ceai, ginseng și iarba tigrului, reflectă originile brandului.

Îngrijire

Cele trei game principale – REPAIR, VOLUME ȘI COLOR – se adresează celor mai importante și comune nevoi ale consumatorilor. Prin oferta sa variată de produse Syoss oferă, de asemenea, soluții și pentru părul uscat și lipsit de vitalitate, subțire și fără volum, pentru părul casant, pentru cel suprasolicitat, pentru părul ondulat și creț, pentru părul deteriorat sau pentru podoaba capilară predispusă mătreții. Astfel, Syoss acoperă nevoile pentru toate tipurile de păr și scalp, oferindu-le clienților produsul perfect pentru necesitatea lor. 

Noutăți

Noua gamă MOISTURE este ideală pentru îngrijirea părului uscat și lipsit de vitalitate. Îmbogățită cu apă de arțar japonez Kaede, noua formulă inspirată din cultura asiatică ce stă la baza gaei MOISTURE, hidratează părul și conferă un efect anti-uscare de 48 de ore, oferă suplețe și strălucire, hrănind firul de păr fără a-l încărca. 

KERATIN TAMING LOTION – tratament leave-in creat special pentru părul predispus ruperii. Datorită formulei sale cu lotus albastru, oferă suplețe și lasă părul rebel ușor de aranjat. 

SYOSS Full Hair 5 BOOST Serum este un nou produs din gama de îngrijire FULL HAIR 5, special dezvoltată pentru păr fin și fără volum. Acest serum leave-in stimulează activ rădăcinile și crește volumul în mod vizibil. Produsul conferă părului un aspect vizibil mai dens și mai plin. 

Ambalaje de 750 ml – Tot la capitolul noutăți, Syoss lansează și varianta produselor de 750 ml, pentru Syoss Salonplex, Repair, Keratin, Volume și Renew7.

COMENTARII

Lasă un răspuns