Perle cu praf de meteorit și extract de pânză de păianjen, pentru...

Perle cu praf de meteorit și extract de pânză de păianjen, pentru îngrijirea tenului

0 1416

Nenumărați factori ne agresează zilnic pielea, iar în laboratoarele celor mai cunoscute branduri din industria cosmetică mondială experții caută soluții pentru a le combate sau diminua efectele. Astfel că rutina zilnică de frumusețe a femeilor devine mai complexă, dar și mai eficientă. Prețioasele perle în care sunt încapsulate serumuri sau geluri concentrate și-au făcut deja loc în beauty case-ul multora dintre noi.

Dozajul optim unei aplicări, textura delicată și rezultatele dovedite în combaterea celor mai frecvente probleme ale pielii, pun aceste capsule pe lista cosmeticelor obligatorii pentru un ten impecabil.

Clarena, brandul de cosmetice profesionale distribuit în Romania exclusiv prin Estetiq Solutions, a introdus în liniile sale de cosmetice perle cu un conținut ridicat de substanțe active pe care femeile le pot folosi zilnic, masându-le ușor pe piele, înainte de aplicarea cremei specifice pentru zi sau pentru noapte.

perle cu caviarCapsule cu extract de caviar

Tenul matur poate beneficia de această atenție specială prin aplicarea capsulelor cu extract de caviar. Acestea vor netezi ridurile fine, vor încetini procesul de îmbătrânire și vor asigura hidratarea optimă. Proprietățile bisabololui, substanța activă recunoscută pentru efectele sale de calmare și reparare a pielii, alături de squalan și vitamina E dau tenului suplețe și prospețime.

perle praf extract meteoritCapsule cu extract de praf de meteorit

Pentru acelea dintre noi care se confruntă cu un ten tern și obosit, mai ales în anotimpul rece sau în perioadele solicitante, experții Clarena au creat un serum mătăsos cu extract de praf de meteorit și dermaxyl, ingredientul recunoscut pentru proprietățile sale antiaging și de regenerare celulară. Acest compus redă strălucirea tenului și împiedică îmbătrânirea datorită calităților de hidratare.

perle vitamina uPerle cu vitamina U

Tenul sensibil primește un plus de îngrijire prin compusul special pe bază de vitamina U încapsulat în perlele Clarena. Vitamina U întărește pereții vaselor capilare, are proprietăți antiinflamatorii și protejează împotriva factorilor externi. Alături de bisabolol și de vitamina E, acest gel concentrat redă tenului confortul și hidratarea optimă.

perle extract panza paianjenCapsule cu extract de pânză de păianjen

Prețioasele capsule sunt folosite și ca primer pentru machiaj, iar cele cu extract de pânză de păianjen sunt favorite pentru acest rol. Extractul de pânză de păianjen are excelente calități de hidratare, previne pierderea apei din țesut și absoarbe excesul de sebum.

Aceste produse sunt disponibile la Estetiq Solutions (Str. Romulus, nr. 35, Bucuresti) și în saloanele partenere din țară.

COMENTARII

Lasă un răspuns