Peter Pan pe gheaţă la Bucureşti!

Peter Pan pe gheaţă la Bucureşti!

0 1124

“Băieţelul care a refuzat să crească” sau celebrul personaj al lui J.M. Barrie – Peter Pan soseşte în premieră la Bucureşti în această toamnă! În perioada 7-9 noiembrie, copiii din Bucureşti şi nu numai se vor putea bucura de povestea lui Peter Pan spusă prin dans pe gheaţă de către patinatorii de la The Russian Ice Stars, la Sala Palatului. O adaptare spectaculoasă a celebrei poveşti pentru copiii şi adulţii de toate vârstele. Mimi a aflat toate noutăţile. Ascult-o pe Mimi!

 

Peter Pan este, probabil, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale literaturii şi ale desenelor animate pentru copii. Băieţelul care nu a mai vrut să crească şi care poate să le arate şi altor copii cât de frumos este să trăieşti în Ţara de Nicăieri, fără părinţi, şcoală şi teme, îşi fascinează şi astăzi fanii de toate vârstele. Alături de Wendy şi zâna Tinkerbell, el luptă cu piraţii conduşi de Căpitanul Hook şi îşi învaţă prietenii să zboare.

 

Artiştii de la The Russian Ice Stars promit că spectacolul va fi o gală strălucitoare O poveste care a inspirat generaţii după generaţii adusă la viaţă de către talentaţii patinatori ruşi. Sala Palatului va fi transformată pentru câteva zile în patinoar, iar spectacolul pe gheaţă îi va fermeca atât pe copii cât şi pe părinţi.

 

Biletele pentru premieră vor fi disponibile de miercuri, 19 iunie şi vor putea fi cumpărate de la Sala Palatului, magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinul Biletoo din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, Diverta, librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să cumpere online o pot face de pe biletoo.ro, BLT.ro şi myticket.ro

Preţurile biletelor sunt:

Categoria VIP – 200 lei, preţ atât pentru adulţi cât şi pentru copii

Categoria I – 150 lei preţ pentru adulţi şi 120 lei preţ pentru copii

Categoria II – 125 lei preţ pentru adulţi şi 100 lei preţ pentru copii

Categoria III – 100 lei preţ pentru adulţi şi 80 lei preţ pentru copii

Categoria IV – 75 lei preţ pentru adulţi şi 60 lei preţ pentru copii

Categoria V – 50 lei preţ pentru adulţi şi 40 lei preţ pentru copii

 

COMENTARII

Lasă un răspuns