PharmaCore Acne Control, un nou tratament împotriva acneei

PharmaCore Acne Control, un nou tratament împotriva acneei

femeie blonda care se uita in oglinda

Dacă suferi de acnee, probabil că ai încercat până acum o mulțime de tratamente și remedii naturiste. Unele poate au funcționat, altele te-au dezamăgit. Nu dispera! În farmacii a apărut gama PharmaCore Acne Control ce cuprinde produse care tratează personalizat fiecare stadiu al acneei și zona de pe față sau corp. iată tot ce trebuie să știi!

Toți ne amintim problemele legate de ten ce ne-au determinat să ne ascundem, să ne retragem, renunțând la momentele când ne-am fi dorit mai degrabă să ne aflăm în centrul atenției, nu în spatele cortinei. Amintirile dramelor trăite în adolescență legate de apariția coșurilor înainte de bal, de aniversări sau de ceremonia de absolvire când am fi făcut orice pentru un ten perfect, ne dau fiori și astăzi. Dacă la acestea, adăugăm și problemele legate de încrederea în sine cu care a trebuit să ne luptăm până târziu, daunele nu sunt deloc de neglijat. Expertul în acnee – gama completă PharmaCore Acne Control  reduce leziunile și previne cicatricile cauzate de aceasta, pentru ca nici un tânăr sau adult să nu mai stea în intuneric, departe de oamenii, locurile sau momentele pe care dorește să le trăiască. Viața nu mai stă pe loc când poți preveni, trata și îmbunătăți considerabil aspectul feței.

gama-pharmacore-acne-controlProdusul tratează fiecare stadiu al acneei

Gelul de curățare și tratamentul oral sub forma de plicuri sunt indicate atât bărbaților cât și femeilor – adoloscenți și maturi, fie că suferă de o formă ușoară sau  moderată de acnee. Ajutând la eliminarea excesului de sebum, gelul de curățare este destinat tenului sensibil cu tendința de îngrășare sau tenului acneic, cu predispoziție la acnee. Bărbații îl pot folosi și în locul gelului de ras. Pentru hidratarea zonei afectate, tinerii au la dispoziție gelul, în timp ce adolecentele, femeile tinere sau mature cu ten uscat pot folosi crema de față de două ori pe zi. Aceasta reduce leziunile cauzate de acnee, în special la femeia adultă și fumători, dar și la adolescente. Gelul tratament cu acid salicilic, colostru și oligopeptide, reduce activitatea microorganismelor implicate în acnee, stimulând astfel regenerarea celulară, cu efect de tip “peeling”. Masca din gamă completă ce luptă împotriva acneei, folosită de două ori pe săptămână, va susține aspectul neted și catifelat, oferindu-i feței luminozitate. Dacă ne confruntăm cu erupții severe pe zone mai întinse pe piept sau spate, cel mai simplu de folosit este spray-ul de corp, acesta fiind soluția ideală pentru zonele greu accesibile. Utilizând produsele adecvate, roșeața este diminuată considerabil, iar leziunile atenuate.

Prețuri produse:

Gel de curățare: 105 lei 84 lei (20% reducere)

Cremă tratament: 139 lei (pachet + gel de curatare CADOU)

Gel tratament: 149 lei (pachet+ gel de curatare CADOU)

Spray de corp 159 lei  111,3 lei (30% reducere)

Mască hidratantă: 121 lei (pachet +gel de curatare CADOU)

Tratament oral: 175 lei  122,5 lei (30%reducere) –  disponibil începând cu luna mai

 

Sursa foto: Pexels

COMENTARII

Lasă un răspuns