Porţi pălărie, beretă sau şapcă? Uite ce coafuri se potrivesc cu stilul...

Porţi pălărie, beretă sau şapcă? Uite ce coafuri se potrivesc cu stilul tău!

Ne aflăm încă în sezonul rece, iar temperaturile de iarnă ne obligă să purtăm, măcar dimineaţa şi seara, o căciulă călduroasă, o pălărie sau o beretă. Însă, ştim cu toate că asta presupune să ne stricăm coafura. Există însă numeroase stiluri de a-ţi aranja părul în aşa fel încât o pălărie sau o căciulă să-ţi scoată în evidenţă coafura, nu să ţi-o ascundă sau să ţi-o strice. Mimi îţi arată 6 modele de coafuri pentru ca tu să fii admirată dar să te bucuri şi de căldură şi confort. Ascult-o pe Mimi!

 

Bentiţă pentru cap şi urechi

Dacă vrei să te protejezi de frig folosind o bentiţă pentru cap şi urechi, îţi poţi purta părul strâns în coc. Cum să procedezi? E mai simplu decât ai crede! Nu trebuie decât să-ţi prinzi părul într-o coadă de cal, iar apoi, cu un pieptene, să tapezi părul conferindu-i cât mai mult volum.  Următorul pas: buclează părul in interior şi prinde-l în coc cu mai multe agrafe. Fiind tapat, părul va sta exact aşa cum îl aşezi însă, pentru siguranţă, poţi folosi un spray fixativ.

 

Căciulă de blană

Dacă ai părul lung, încearcă să-i conferi volum folosind ondulatorul. Îmaparte părul în şuviţe subţiri şi ondulează-le pe fiecare în parte. Ondulează părul de la jumătatea acestuia în jos.

 

Beretă

Dacă porţi beretă, atunci este recomandat să porţi părul în coc, la ceafă. Este foarte şic şi vei atrage toate privirile. Ce trebuie să faci? Prinde părul în coadă, cât mai aproape de zona cefei. Apoi, tapează-l conferindu-i volum şi răsuceşte-l în jurul elasticului cu care l-ai prins. Vârfurile se prind cu agrafe, iar pentru o coafură rezistentă, foloseşte spray fixativ.

 

Căciulă tricotată

Codiţe împletite! Acesta este stilul care se potriveşte unei căciuli tricotate. Împarte părul în două jumătăţi şi prinde-le în cozi puţin mai jos de urechi. Tapează codiţele, iar apoi împleteşte-le într-o lucrătură mai largă. La final, părul trebuie să dea senzaţia că e uşor ciufulit şi rebel.

 

Pălărie

Ondulează părul  folosind un ondulatorul,  încercând bucle mari. Pentru asta trebuie să împarţi părul în trei secţiuni: centru, stânga şi dreapta. Ondulează fiecare secţiune în parte începând cu zona de mijloc a capului. Buclele se pot prinde cu agrafe şi cleme. Apoi poţi trece la ondularea părului din partea stângă a feţei, iar apoi din partea dreaptă. La sfârşit, scoate agrafele şi piaptănă părul cu o perie.

 

Şapcă

Împleteşte mai multe şuviţe foarte subţiri, iar apoi împarte părul în două părţi egale. Foloseşte-te de cele două părţi şi de şuviţe pentru a împleti din nou părul. Rezultatul va fi o coadă împletită sofisticată.

COMENTARII

Lasă un răspuns