Pregătește-te pentru Valentine’s Day! Cum alegi cadoul în funcție de zodie

Pregătește-te pentru Valentine’s Day! Cum alegi cadoul în funcție de zodie

0 2489

Mai avem puțin și vom sărbători Ziua Îndrăgostiților! Dacă nu ai ales cadoul pentru iubitul tău, ar trebui să te gândești de pe acum la ce vei cumpăra. Află că, în funcție de zodia în care este născut, bărbatul de lângă tine are anumite preferințe, așa că nu-l dezamăgi! Uite cum să alegi cadourile potrivite!

berbecBerbec

Bărbatul Berbec iubește cadourile și de abia așteaptă să le primească. Orice este colorat, vesel și surprinzător îl va face fericit. Însă, nu te obosi să împachetezi cadoul în hârtie colorată – ambalajul nu contează pentru el. Bărbatul Berbec nici nu-l va observa, încântat fiind de conținutul cutiei. Atenție! Berbecii se vor simți foarte ofensați dacă nu vor primi nimic de Valentine’s Day! Așa că, nu uita să pleci la shopping!

taurTaur

Bărbatul Taur iubește luxul, materialele fine dar este și foarte practic. Așadar, el va aprecia ca nimeni altul cadourile practice și utile. De asemenea, Taurii adoră mâncărurile fine și delicatesele. Astfel că, îl poți invita fie la o cină romantincă, la un restaurant de lux, fie chiar la tine acasă, unde veți lua o cină în doi.

gemeniGemeni

Cadourile pentru bărbatul născut în zodia Gemeni vor fi foarte ușor de ales, iar asta pentru că el apreciază orice surpriză pe care i-o faci. Contează, așadar, foarte mult gestul tău. Geneniilor le place să învețe lucruri noi, deci iată un punct de plecare pentru cadoul pe care îl vei cumpăra. Sunt curioși din fire, contează pe asta!

racRac

Bărbatul Rac va aprecia nu numai cadoul pe care i-l oferi, dar și modul în care este ambalat și prezentat. Atenție, deci, la detalii! Racii apreciază foarte mult cadourile sincere, care vin din suflet. Recomandat ar fi să-l confecționezi chiar tu – un obiect handmade îl va emoționa.

leuLeu

Bărbatul Leu apreciază luxul și va trebui să cumperi un cadou scump, luxos, cu care iubitul tău să se poată mândri. Pe de altă parte, trebuie să știi că bărbatul Leu va rămâne foarte plăcut surprins dacă, înainte de a i se oferi darul, i se vor spune și câteva cuvinte de dragoste și apreciere. Asta, pentru că bărbatul Leu adoră să fie în centrul atenției.

fecioaraFecioară

Bărbatul Fecioară este foarte practic și va aprecia cadourile utile, cu care are ce să facă. De asemenea, este foarte atent la detalii și la prezentare, fiind o persoană foarte organizată și chiar tipicară. Apreciază bunul gust deci, când pleci la cumpărături, ai grijă cum alegi cadoul! Nu lua orice îți cade în mână.

balantaBalanță

Balanțele adoră cadourile, cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Dacă te decizi să cumperi mai multe, împachetează-le separat, nu împreună, pentru ca iubitul tău să se bucure pe rând, de fiecare în parte. Ambalajul elegant va fi, de asemenea, foarte apreciat. Bucuria cea mai mare a Balanțelor este atunci când deschid cadourile, deci atenție, din nou, la ambalaj!

scorpionScorpion

Persoanele născute în zodia Scorpionului iubesc atât de mult cadourile încât, uneori, își cumpără singure ceea ce le place. Asta nu înseamnă însă că tu nu trebuie să mai ai nici o grijă. Împachetează-l bine pentru că bărbatul Scorpion iubește misterul și este foarte nerăbdător să deschidă cutia.

sagetatorSăgetător

Bărbatul Săgetător iubește aventura și călătoriile, îi place să fie liber și independent. Când cumperi cadoul, gândește-te la ceva exotic: bilete pentru o vacanță în doi, articole sportive sau de pescuit, role, bicicletă, patine, accesorii pentru mașină etc. Săgetătorilor le place să experimenteze lucruri noi și să învețe.

capricornCapricorn

Bărbatul Capriorn este o persoană practică, atentă la utilitatea unui lucru sau obiect. Apreciază, în același timp, simplitatea și sinceritatea. Așa că, un cadou din suflet, personalizat va fi pentru el cel mai frumos din lume. Atenție la ambalajul pe care îl alegi și îl folosești! Capricornii sunt foarte atenți la detalii!

varsatorVărsător

Persoanele născute în zodia Vărsătorului au un simț al umorului foarte dezvoltat.  Pe de altă parte, ele apreciază lucrurile și gesturile subtile. Bărbatul Vărsător are o afinitate către lucrurile neobișnuite, ieșite din comun și, în același timp, îi place să fie în centrul atenției. Când cumperi cadoul, acesta trebuie să fie orice și oricum dar nu banal!

pestiPești

Bărbatul născut în zodia Peștilor este un visător, are simț artistic și este o fire foarte creativă. Este sentimental și romantic, deci cadoul pe care-l vei cumpăra trebuie să respecte aceste trăsături de personalitate. Astfel, optează pentru obiecte care să-i stimuleze latura creativă. De asemenea, Peștii iubesc bijuteriile, sunt pasionați de istorie și religie, iubesc natura, animalele și mâncărurile fine.

COMENTARII

Lasă un răspuns