Pregateste-te pentru vara! NoMasVello iti prezinta tehnologia Sun&Safe©

Pregateste-te pentru vara! NoMasVello iti prezinta tehnologia Sun&Safe©

0 1159

A venit luna mai şi, astfel, se dă startul weekend-urilor la mare! La început de vară, pielea ta arată cel mai bine cu o nuanţă uşor aurie, care, însă, nu este uşor de obţinut. În plus, dacă te epilezi cu ceară, tot bronzul dispare într-o clipă. Mimi a descoperit cum îţi poţi păstra pielea bronzată cât mai mult timp! NoMasVello iti perzinta tehnologia inovativa Sun&Safe©, care acum permite epilarea cu IPL, chiar şi în timpul verii. Singura condiţie pe care trebuie să o respecţi este ca pielea să nu fie expusă la soare cu minim 5 zile înainte şi după tratament. Ascult-o pe Mimi!

Noua tehnologie Sun&Safe©a fost dezvoltată dupa mai mulţi ani de investiţii de către departamentul de Cercetare & Dezvoltare al NoMasVello din Spania. Lumina folosită si parametri cu care se lucrează în tehnologia Sun&Safe© sunt adaptaţi astfel încât să nu dăuneze ţesutului deja expus la razele solare şi să ofere o epilare definitivă eficientă şi sigură. După tratament se recomandă aplicarea loţiunii hidratante NoMasVello, pentru a obţine o senzaţie plăcută de hidratare şi catifelare.

Tarif unic de 30 de euro pentru fiecare sedinta

Tratamentele NoMasVello de epilare IPL cu tehnologia Sun&Safe©sunt disponibile la acelaşi preţ ca şi în cazul epilării IPL clasice, respectiv la tariful unic de 30 de euro/şedinţă și zonă. De altfel, NoMasVello este singurul centru care a introdus pe piaţa din România conceptul de tarif unic, unisex, atât pentru tratamentele de fotoepilare, dar şi pentru cele de fotorejuvenare/intinerire, facilitând astfel accesul tuturor românilor la beneficiile tehnologiei IPL. Pe lângă preţul accesibil şi tehnologia de ultimă generaţie, NoMasVello îţi oferă garanţia unei experienţe plăcute, în deplină siguranţă, alături de asistenţă permanentă si produse cosmetice de ingrijire post-terapie.

COMENTARII

Lasă un răspuns