Premieră de Valentine’s Day! Horaţiu Mălăele aduce spectacolul “Sunt un orb” pe...

Premieră de Valentine’s Day! Horaţiu Mălăele aduce spectacolul “Sunt un orb” pe scena cinematografului Patria

0 696

Hai la teatru! Marele actor Horaţiu Mălăele va urca pe scena sălii Cinema Patria din Bucureşti în seara de Valentine’s Day pentru o declaraţie de iubire pe versuri romantice, într-o ediţie extraordinară a spectacolului „Sunt un orb”. Mimi îţi spune toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

Spectacolul, care va fi prezentat în ediţie specială, va avea loc pe 14 februarie, începând cu ora 19.00, la sala Cinema Patria din Capitală. Umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, înţelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibraţiile delicate ale boemului Nichita Stănescu sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, pe care nu trebuie să îl ratezi.

Unde găseşti bilete?

Biletele au fost puse în vânzare la caseria Cinematografului patria din Bucueşti, la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping center, la Teatrul Naţional şi online pe vreaubilet.ro, bilet.ro, bilete.ro. de asemenea, biletele se găsesc şi la oficiile Postei Române, în magazinele INMEDIO şi Germanos semnalizate bilete.ro.

 

Horaţiu Mălăele îl va avea alături, în premieră în acest spectacol, pe violoncelistul Adrian Naidin, un artist care şi-a sedus publicul cu o combinaţie de world music, muzică de cameră şi folclor românesc.

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns