Premierele cinematografice ale lunii noiembrie

Premierele cinematografice ale lunii noiembrie

0 806

Pregateste-te pentru distractie si buna dispozitie! Luna noiembrie aduce premiere cinematografice de top, filme pe care nu trebuie sa le ratezi! “Love is all you need” va avea premiera pe data de 2 noiembrie, “Atlasul norilor” va putea fi vizionat incepand cu 23 noiembrie, iar pe 30 vino sa vezi “Cinci eroi de legenda” si “Dincolo de intuneric”. Ascult-o pe Mimi!

 

TE IUBESC ORICUM este noul film al laureatei cu Oscar, Susanne Bier, o comedie romantică cu Pierce Brosnan şi Trine Dyrholm, al cărei scenariu e scris de Bier împreună cu Anders Thomas Jensen. Philip (Brosnan), un englez care trăieşte în Danemarca, este un văduv singuratic şi tată al unei fete care tocmai urmează să se mărite. Ida e o coafeză din Danemarca care se recuperează după un tratament de chimioterapie şi care tocmai a fost părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără, Tilda. Destinele acestor două suflete rănite sunt pe cale să se interesecteze atunci când cei doi se îmbarcă într-o călătorie spre Italia, acolo unde urmează să aibă loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei. Plasat în peisajul de vis din Sorrento, Italia, TE IUBESC ORICUM îi are în distribuţie pe Pierce Brosnan, în rolul lui Philip, tatăl mirelui, şi pe Trine Dyrholm în rolul Idei, mama miresei. Pe măsură ce nunta copiilor lor se apropie, Ida începe să descopere adevărata semnificaţie a familiei, iubirii şi fericirii. Filmul va avea premiera pe 2 noiembrie si este distribuit de Ro Image 2000 şi Prorom.

 

 

ATLASUL NORILOR, unul din cele mai aşteptate filme ale finalului lui 2012,  este rezultat al muncii de echipă a reputaţilor cineaşti Lana Wachowski, Tom Tykwer şi Andy Wachowski. Povestea urmăreşte evoluţia unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaş într-un erou, modelându-se prin acţiune, mister, dramă şi romantism. O singură faptă bună reverberează pentru a provoca o revoluţie la sute de ani distanţă în viitor. Tom Hanks şi Halle Berry se află în fruntea distribuţiei care include nume de marcă internaţionale, precum  Jim Broadbent (“Iris”), Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D’Arcy, Zhou Xun, Keith David and David Gyasi, precum şi Susan Sarandon (“Dead Man Walking”) şi Hugh Grant.  Fiecare actor apare în mai multe roluri pe măsură ce povestea înaintează prin timp. Scenariul şi regia aparţine trioului Lana Wachowski & Tom Tykwer & Andy Wachowski.  Filmul este distribuit de RO IMAGE 2000 ŞI PROROM . Premiera in Romania va avea loc pe data de 23 noiembrie.

 

CINCI EROI DE LEGENDĂ este aventura spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieşite din comun. Când lumea e ameninţată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi de legendă trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată ca să protejeze speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din toată lumea. Filmul este distribuit de RO IMAGE 2000 ŞI PROROM.  Premiera in Romania va avea loc pe data de 30 noiembrie.

 

 

 

În thrillerul RED LIGHTS un cuplu de investigatori ai fenomenelor paranormale trebuie să facă faţă celei mai mari încercări din cariera lor când pornesc acţiunea de a-l discredita pe unul din cei mai puternici şi mai misterioşi indivizi cu puteri paranormale. Regia acestui film provocator şi original îi aparţine regizorului şi scenaristului Rodrigo Cortés (Buried).

Dr. Margaret Matheson (Sigourney Weaver) şi partenerul ei, Tom Buckley (Cillian Murphy), sunt cei mai prestigioşi investigatori de fenomene paranormale. Sceptici profesionişti, aceştia au demascat nenumăraţi cititori în gânduri, vânători de fantome, vindecători prin credinţă şi alţii ca ei, detectând ceea ce Matheson numeşte “luminile roşii”, adică indiciile subtile ale trucurilor din spatele acestor fenomene aşa-zis paranormale.

Dar, când legendarul medium Simon Silver (Robert De Niro), orb, iese din nou la rampă după o absenţă de 30 de ani, Matheson, adversara sa de temut de pe vremuri, îl avertizează pe Buckley să nu se amestece. Bănuind că Silver a fost implicat în moartea unuia din cei mai aprigi critici ai săi cu treizeci de ani în urmă, aceasta consideră că e un individ prea periculos ca să fie atacat.

Dar Buckley rămâne pe poziţii şi e hotărât să-l discrediteze pe Silver, care are un succes enorm la public, fiind convins că astfel îşi cimentează reputaţia şi îi asigură partenerei sale finanţarea pe mulţi ani de acum înainte. Devenind din ce în ce mai obsedat de misiunea lui, Buckley o cooptează şi pe Sally (Elizabeth Olsen), cea mai bună studentă a sa. Împreună, aceştia desfăşoară un arsenal impresionat de tehnologie de ultimă oră pentru a dezvălui secretul din spatele abilităţilor lui Silver. Dar, cum se apropie mai mult de Silver, puterile sale par să sporească, făcândul pe Buckley să-şi pună sub semnul întrebării propriile convingeri. Ştiinţa intră în coliziune cu supranaturalul, iar concluziile la care ajung investigatorii care caută adevărul vor fi cel puţin şocante…

Filmul este distribuit de RO IMAGE 2000 ŞI PROROM.  Premiera in Romania va avea loc pe data de 30 noiembrie.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns