Prepară demachiantul chiar la tine acasă cu uleiuri naturale

Prepară demachiantul chiar la tine acasă cu uleiuri naturale

0 1290

De câte ori nu ni s-a întâmplat ca seara, când ne demachem, să observăm că genele încă rămân încărcate cu mascara, cad şi sunt lipsite de vlagă? Oricât ne-am chinui, machiajul nu se curăţă în totalitate, iar produsele noastre cosmetice parcă nu-şi fac treaba aşa cum ne-am dori. Ce-i de făcut? Mimi îţi propune să încerci un demachiant natural, bând pentru ochi dar extrem de eficient. Uite ce ai de făcut! Ascult-o pe Mimi!

 

Ritualul demachierii este unul dintre momentele mai puţin plăcute ale serii atunci când produsele cosmetice pe care le foloseşti nu dau rezultatele dorite: genele nu se curăţă de mascara în totalitate, creionul de ochi încă mai lasă urme, fardul de pleoape mai mult se întinde…Ar trebui să încerci ceva diferit: produse cosmetice naturale dar extrem de eficiente de care vei mai mai mult decât încântată! Şi nu trebuie să le cumperi de la plafar ci să le prepari chiar la tine acasă. Despre ce este vorba? Despre uleiulurile de măsline, ricin şi rapiţă! Acestea curăţă genele în profunzime, le hrănesc şi le ajută să se regenereze. Mai mult decât atât, uleiurile sunt extrem de benefice pentru pielea din jurul ochilor prevenind apariţia ridurilor, cearcănelor şi pungilor atât de inestetice.

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:

ulei de măsline, ulei de ricin, ulei de rapiţă

 Mod de preparare:

Combină uleiurile (2,3 linguriţe din fiecare) şi păstrează amestecul obţinut într-o sticluţă închisă la culoare la temperatura camerei. Foloseşte demachiantul în fiecare seară pentru îndepărtarea oricărui tip de mascara, a creionului dermatograf şi fardului de pleoape. Uleiurile sunt extrem de eficiente mai ales în ceea ce priveşte fardul de pleoape de tip cremă.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns