Primeşti trandafiri de Valentine’s Day? Uite ce simbolizează fiecare culoare şi ce...

Primeşti trandafiri de Valentine’s Day? Uite ce simbolizează fiecare culoare şi ce mesaj transmite!

0 5221

Se apropie Ziua Îndrăgostiţilor, moment în care iubitul tău îţi va face cadou un imens buchet de trandafiri. Însă, cunoşti simbolistica acestor flori? Află că, în funcţie de culoarea lor, trandafirii transmit multe mesaje şi declaraţii pe care ţi le face, indirect, persoana iubită. Uite ce-ţi spune bărbatul de lângă tine dăruindu-ţi un buchet de trandafiri!

trandafiri rosiiTrandafiri roşii

Dacă primeşti de Valentine’s Day trandafiri roşii, mesajul pe care doreşte să ţi-l transmită iubitul sau soţul tău este „Te iubesc!”

trandafiri albiTrandafiri albi

Trandafirii albi simbolizează puritatea, incenţa şi sinceritatea. Dacă iubitul tău alege aceste flori pentru a ţi le oferi de Ziua Îndrăgostiţilor înseamnă că încrederea pe care o ai în el nu-ţi va fi niciodată înşelată. „Îţi voi fi mereu fidel” este un mesaj pe care iubitul tău ar putea să ţi-l transmită.

trandafiri rozTrandafiri roz

Primeşti trandafiri roz? Mesajul pe care iubitul tău vrea să ţi-l transmită ar trebui să te flateze: trandafirii roz simbolizează graţia şi delicateţea. „Eşti graţioasă şi delucată ca o floare” ar putea fi mesajul pe care ţi-l poate transmite iubitul tău.

trandafiri culoarea piersiciiTrandafiri de culoarea piersicii

Această culoare – portocaliul pal, piersică – simbolizează modestia. Mesajul pe care ţi-l transmite iubitul tău ar putea fi „Nu sunt un om special, dar specială este iubirea mea pentru tine!”

trandafiri violetTrandafiri mov-violet

Trandafirii de culoare mov sau violet simbolizează bucuria şi încântarea. Mesajul lui ar putea fi „Îmi aduci bucurie în viaţă”.

trandafiri burgundyTrandafiri de culoare roşu burgundy

Aceste flori te duc cu gândul la frumuseţea supremă. Mesajul este simplu: „Eşti frumoasă!”

trandafiri portocaliiTrandafiri portocalii

Culoarea portocaliu exprimă optimism şi energie. Mesajul pe care poate să-l transmită un buchet de trandafiri portocalii este „Mă fascinezi!”

trandafir galbenTrandafirii galbeni

Trandafirii galbeni simbolizează infidelitatea. Însă, dacă primeşti un asfel de buchet, cu siguranţă iubitul tău nu cunoaşte simbolistica florilor şi nu ştie care este mesajul pe care îl transmite această culoare.

COMENTARII

Lasă un răspuns