Produsele Cremeria, esențiale pentru trusa ta de îngrijire pe timp de vară

Produsele Cremeria, esențiale pentru trusa ta de îngrijire pe timp de vară

0 1471

Cremeria propune pentru această vară trei produse naturale esențiale care se adresează celor mai frecvente nevoi ale pielii și părului: uleiul de păr TOTAL THERAPY HAIR OIL, uleiul pentru suplețe și fermitate HELLO BEAUTIFUL și balsamul de corp MULTI ACTIVE BODY SOUFFLE.

Produs_Total Therapy Hair OilPe timpul verii, razele solare sunt mult mai puternice, iar acest lucru nu ne afectează doar pielea, ci și părul. Radiațiile UV deteriorează firul de păr, ducând la subțierea, căderea, uscarea și decolorarea lui, precum și la despicarea vârfurilor. De aceea, Cremeria propune uleiul de păr TOTAL THERAPY HAIR OIL, care poate fi folosit atât pentru protecția părului împotriva radiațiilor UV, cât și ca terapie reparatoare pentru părul deja afectat de razele solare . O singură picătură prețioasă din aceast elixir natural, pe bază de ulei de Baobab și susan, protejează, hrănește și repară părul, ajutând la regenerarea lui.

Și pentru că în sezonul estival ne expunem cel mai mult corpul și vrem să arătăm mai bine ca oricând, Cremeria a căutat o soluție naturală care să redea suplețea și fermitatea pielii. După îndelungi cercetări, am găsit formula ideală, care se bazează pe o combinație între extracte de scorțișoară, iederă, chiparos, cedru, rozmarin și ienupăr, toate concentrate în uleiul HELLO BEAUTIFUL. Infuzia de vitamine, minerale esențiale și nutrienți pe care o oferă acest ulei are capacitatea de a stimula microcirculația, de a revitaliza și de a tonifia pielea.

Noutatea acestui sezon o constituie balsamul de corp MULTI ACTIVE BODY SOUFFLE cu portocală. Combinația de ingrediente naturale: unt de shea, unt de cacao  ulei de babassu, vitamina E și extract de portocală sau ylang ylang, ajută la diminuarea în mod vizibil a vergeturilor și cicatricilor. Pielea este hidratată, netezită și capătă un aspect sănătos.  Multi Active Body Souffle oferă hidratare de lungă durată, iar pielea capată un aspect moale și mătăsos. Acest tratament împrospătează, întinerește și reînnoiește pielea. Este ideal pentru utilizarea pe tot parcursul sarcinii cât și după naștere.

La achiziționarea unui pachet ce conține: un ulei TOTAL THERAPY HAIR OIL, un balsam de corp din gama Multi-ACTIVE BODY SOUFFLE și un ulei pentru fermitate HELLO BEAUTIFUL, primești o geantă cadou. Promoția este valabilă exclusiv pe shop-ul online www.cremeria.ro și în farmacii, până pe 30 august 2016. Prețul promoțional recomandat este de 145,50 lei.

cremeria 1

Fiecare produs Cremeria este realizat în laborator, în condiții de maximă siguranță. Ingredientele active inovatoare și uleiurile naturale, combinate cu măiestrie, ajută la obținerea unor rezultate cu adevărat uimitoare. Pentru că punem sănătatea pe primul loc, toate ingredientele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, având certificate de siguranță, astfel încât fiecare dintre ele să ofere cu adevărat beneficii pielii. Până să ajungă la varianta finală, fiecare produs trece printr-un proces complex de cercetare, astfel încât formula aleasă să fie cea mai eficientă.

COMENTARII

Lasă un răspuns