Reduceri de iarnă 2020. 4 întrebări esențiale

Reduceri de iarnă 2020. 4 întrebări esențiale

0 1797
Învață să cumperi inteligent și nu rata reducerile de iarnă
haine colorate pe umeras

Oficial, am intrat în sezonul reduceri de iarnă 2020, însă prețurile au început să scadă încă de la începutul lunii ianuarie, iar acum au ajuns mai mici și cu până la 70-80%. Comercianții vor să scape cât mai repede de stocurile vechi, de anul trecut, și se pregătesc să aducă la raft noile colecții de primăvară-vară. Astfel că, în această perioadă, vom vedea foarte multe chilipiruri care ar putea să ne facă să cheltuim nejustificat de mult. Iată 3 întrebări pe care să ți le pui înainte de a cumpăra îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii la soldările de iarnă! Dacă răspunsul tău este Nu, înseamnă că nu faci o afacere tocmai bună.

manechine din plastic in vitrina unui magazin
Dacă nu ești atentă, reducerile ar putea să fie chiar păguboase pentru tine

Reduceri de iarnă 2020. Chiar am nevoie de acest produs?

Știm că soldările îți fac cu ochiul și ai cumpăra tot magazinul, dacă ai putea. Dar, înainte de a cheltui banii, încearcă să fii obiectivă și să te gândești bine dacă tu chiar ai nevoie de produsele respective. Dacă, de exemplu, ai deja 5 perechi de jeansi, chiar îți mai trebuie încă una? Nu cumva ți-o dorești doar pentru că este ieftină? Încearcă să revii puțin cu picioarele pe pământ și achiziționează produse cu discount care îți folosesc, de care ai nevoie și pe care le vei purta! Dacă nu, odată ce vei ajunge acasă, le vei arunca undeva în dulap, vei uita de ele și, poate, nu le vei purta niciodată. În perioada reducerilor, importante sunt două mari aspecte: să cumperi ce nu ți-ai permis în cursul anului și știi că ai nevoie și să cumperi cât mai ieftin. Dacă nu bifezi aceste două puncte esențiale,nu ai făcut nici o afacere.

manechine din plastic in vitrina unul magazin in mall
Hainele pe care le cumperi la reduceri trebuie să fie foarte ieftine și de calitate

Reduceri de iarnă 2020. Ce economie fac?

În acestă perioadă a soldărilor de iarnă, prețurile la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii scad foarte mult – și cu până la 80%. Însă, unii comercianți, care încă țin la preț, oferă reduceri mici, de 20, 30, cel mult 40%. Dacă vrei să cumperi o pereche de cizme care anul trecut costau 600 de lei, iar acum sunt reduse cu 20%, nu ai făcut o mare afacere, nu crezi? Întreabă-te înainte de a cumpăra ceva, dacă prodsul dorit chiar își merită banii. Faci economie sau nu? Căci, până la urmă, suntem în perioada marilor reduceri iar tu artrebui să vânezi reduceri masive. Dacă îți dai seama că nu ai făcut cine știe ce economie, orientează-te către alte produse similare, dar care te-ar scoate mai ieftin. De exemplu, dacă vrei să cumperi un pulover de iarnă, care are un preț redus cu doar10, 20%, mai bine te orientezi către niște bluze de damă deosebite pe care ai putea să le porți și la primăvară, fiind subțiri și răcoroase. Un pulover din lână va fi foarte gros pste o lună.

cizme de iarna si pantofi pe un raft in fata unui geam in magazin
Alege produse de calitate, de la firme și branduri cunoscute

Reduceri de iarnă 2020. Ce vreau să cumpăr e și de calitate?

Foarte importantă este calitatea produselor pe care le achiziționezi la reduceri de iarnă 2020.În unele magazine vei găsi îmbrăcăminte redusă masiv dar, din păcate, dacă vei fi atentă, vei observa că hainele ori sunt deteriorate, ori au un defect din fabrică. Mare atenție la acest aspect! Verifică bine înainte capsele, fermoarele, dacă nasturii sunt în set complet sau lipsesc, dacă nu cumva țesătura este ruptă, deșirată, găurită, pătată. Recomandat este ca în perioada marilor reduceri să cumperi dim magazine mari, de la firme și branduri cunoscute, în care ai încredere. Acum este momentul să-ți reînnoiești garderoba cu produse de calitate, pe care,poate, nu ți le permiți în cursul anului, când sunt exagerat de scumpe.

pulover din lana de culoare galbena
Alege haine care nu se demodează, pentru a fi purtate și în sezonul următor

Voi purta aceste haine și la anul pe vremea asta?

Odată cu sezonul reducerilor de iarnă 2020, ar trebui să te pregătești de shopping, dar fă-o inteligent. Ține cont de fptul că ceea ce cumperi acum la preț redus ar trebui să poți purta și la anul. Până la urmă, asta este și afacerea: să cumperi ce ai nevoie, la prețuri mici și să poți purta inclusiv în iarna viitoare. Alege, deci, haine și încălțăminte care nu vor demoda. De exemplu, gecile de iarnă din fâș sau material gros, impermeabil vei găsi și la anul în magazine. Poți alege cu încredere aceste modele de geci de damă, mai ales dacă megi pe varianta lor clasică. De asemenea, nu se demodează jeansii clasici, rochia neagră, cămășile albe, cizmele înalte, negre, din piele naturală, mănușile din piele, căciulile și fularele tricotate.

Sursa foto: Pixabay

COMENTARII

Lasă un răspuns