Restaurantul cu specific asiatic Noodlesbar te invită la o porție de Pui...

Restaurantul cu specific asiatic Noodlesbar te invită la o porție de Pui în Sos Soia Ponzu

0 1220

Bucătăria asiatică are darul de a ne fascina simţurile ireversibil. Această complexă cultură culinară se remarcă prin ingrediente de o simplitate aparte, tehnici ingenioase de preparare şi condimente absolut delicioase. Motiv pentru care mâncarea asiatică este extrem de populară în toată lumea, chiar şi în România.  Cum am putea spune „nu” unei asemenea tentaţii? Tot mai multe restaurante cu specific asiatic au început să-şi facă simţită prezenţa pe piaţă şi să-i îmbie pe gurmanzi cu promisiunea unei experienţe culinare cuceritoare.

Unul dintre aceste restaurante cu specific asiatic, care recomandă exotismul mâncărurilor din Asia, este Noodlesbar. Preparatele din meniul său sunt cât se poate de variate, fiind adunate din cele mai renumite bucătării asiatice: japonează, chinezească, coreeană şi thailandeză. Evident, una mai delicioasă decât cealaltă. Însă, dacă te numeri printre cei care abia păşesc în descoperirea ineditelor arome asiatice şi vrei să mergi la sigur, Noodlesbar îţi recomandă savoarea irezistibilă a Puiului în sos Soia Ponzu. Acest fel de mâncare japonez este deosebit de gustos, reunind ingredientele specifice acestei bucătării rafinate şi originale.

image

Pentru a înţelege unicitatea acestui preparat trebuie să precizăm faptul că Soia Ponzu este un sos cu o aromă inedită şi versatilă care reuşeşte să pună în valoare aromele delicioase ale mâncărurilor asiatice. Apărut prima oară în bucătăria japoneză, acest sos conţine soia, suc de citrice şi un mixt irezistibil de mirodenii. Este ingredientul perfect pentru a accentua savoarea pieptului de pui tras la wok cu urechi de lemn, ceapă, ardei gras, dovlecel şi usturoi.

Deliciul sosului Soia Ponzu constă în paleta variată şi exotică de condimente folosite pentru a obţine gustul său fascinant. Complexitatea acestui mixt de arome diferite este cât se poate de delicioasă şi cuceritoare. Mirin, oţet de orez, fulgi de ton, alge şi suc de citrice sunt doar câteva dintre mirodeniile folosite pentru a crea sosul Soia Ponzu, condimentul care a cucerit o lume întreagă datorită gustului său unic.

Sursa: saltnsasha.wordpress.com
Sursa: saltnsasha.wordpress.com

În mod deosebit, Puiul în Sos Soia Ponzu îţi prezintă o latură delicioasă a Asiei. Te încântă cu o surprinzătoare simfonie de arome, care rezultă din combinarea sosului Soia Ponzu cu bucăţele de carne fragedă, legume proaspete şi condimente originale. Încearcă Pui în Sos Soia şi cu siguranţă vei fi cucerit de gustul său bun.

COMENTARII

Lasă un răspuns