Rețetă culinară asiatică: Paste Singapore Surf&Turf

Rețetă culinară asiatică: Paste Singapore Surf&Turf

0 859

Dacă vrei să încerci o rețetă culinară asiatică, delicioasă, exotică și ușor de preparat, încearcă Paste Singapore Surf&Turf! Ingredientul principal îl reprezintă mușchiulețul de vițel, o carne delicioasă și extrem de fragedă. Rețeta este promovată în cadrul campaniei de educație culinară „Atelierul de gusturi”, inițiată de George Radu, managing director al grupului de restaurante Gama.  

Ingrediente:

Mușchiuleț de vițel, sos de stridii, unt, ulei de măsline, usturoi, ardei iute, fenicul, ghimbir, ardei gras, țelină apio, creveți, supă de legume, broccoli, morcovi, porumb, sos de soia, ulei de susan, tăiței din orez (noodles), ceapă verde, salată chinezească, sare, piper

Mod de preparare:

Mușchiulețul de vițel se condimentează cu piper, sare și sos de stridii. Între timp, se topește untul într-o tigaie de teflon, se adaugă ulei de măsline și condimente: usturoi, ardei iute, fenicul și ghimbir. Se completează cu ardei gras și țelină și se adaugă mușchiulețul de vițel. Se adaugă creveții și se călesc pentru câteva minute. Se completează cu supa de legume și se lasă până începe să clocotească. Se adaugă broccoli și porumb și se condimentează totul cu ulei de susan, sos de soia și sos de stridii. Se pun tăițeii din orez, se amestecă bine, apoi se adaugă ceapa verde și salata chinezească. Se mai lasă câteva minute, apoi se scot pe o farfurie curată.

COMENTARII

Lasă un răspuns