Rexona Motion Sense, aliatul tau in lupta impotriva transpiratiei

Rexona Motion Sense, aliatul tau in lupta impotriva transpiratiei

0 813

In agitatia zilnica, simti ca deodorantul tau antiperspirant nu face fata, iar senzatia de prospetime se diminueaza pe parcursul zilei?   Mimi a descoperit noile deodorante antiperspirante Rexona, cu tehnologia Motion Sense™ – capsule de parfum si protectie, ce se activeaza la fiecare miscare a bratelor. Astfel, tu  te vei simti protejata impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute pe toata durata zilei. Ascult-o pe Mimi!

 

 

Cu o formula noua si un ambalaj modern, noile deodorante antiperspirante Rexona Cotton Dry sunt alaturi de tine in fiecare moment al zilei. Gama Rexona Cotton Dry (spray, stick) contine extract de bumbac cu proprietati antiperspirante si ofera o senzatie placuta de piele curata si uscata, pentru ca tu sa te simti in siguranta 48H.

Incearca noua gama Rexona Linen Dry, cu tehnologia Motion Sense™, care iti ofera constant protectie activa, pe toata durata zilei. Sub forma de spray, roll on sau stick, gama Rexona Linen Dry este diferita de deodorantele antiperspirante obisnuite, oferind protectie si prospetime la fiecare miscare a bratelor.

 

Datorita tehnologiei Motion Sense™, noile deodorante Rexona iti ofera protectie activa si senzatia de prospetime 48H, iar tu te te misti mai mult, esti mai protejata!

 

Pret de vanzare recomandat:

Rexona Linen Dry / Cotton Dry Spray – 12,57 lei

Rexona Linen Dry / Cotton Dry Stick – 13,48 lei

Rexona Linen Dry Roll-on – 10,94 lei

COMENTARII

Lasă un răspuns