„Rhythm Of The Dance”, turneu în șapte orașe din România!

„Rhythm Of The Dance”, turneu în șapte orașe din România!

0 1094

Românii din Constanța, Suceava, Iași, București, Brașov, Cluj și Timișoara se vor putea bucura în luna aprilie de un spectacol unic. Compania Națională de Dansuri a Irlandei va prezenta spectacolul „Rhythm Of The Dance” în șapte orașe din România, în perioada 24-30 aprilie 2015.

„Rhythm Of The Dance” este genul de spectacol pe care trebuie să-l vezi cel puțin o dată în viață. 5 milioane de persoane din peste 50 de țări se pot lăuda că l-au văzut deja, povestea celților și a druizilor îmbinând perfect arta dansului, măestria și imaginația cu talentul dansatorilor și cele mai performante tehnici de sunet și lumină.

Spectacolul, care ține aproximativ două ore, este o incursiune în lumea dansurilor tradiționale celtice, un poem epic, ce descrie călătoria celților de-a lungul timpului, un liant ce unește vechea artă celtică și arta contemporană cu cele mai moderne tehnici și efecte speciale.

Afis RHYTHM OF THE DANCE - turneu national

Încă de la înființare, în 1999, protagoniștii „Rhythm Of The Dance”, în fruncte cu marck C. Tynan, coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flately, au strâns în jurul lor milioane de fani și au susținut turnee pe tot mapamondul.

Programul turneului este următorul:

24 aprilie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

25 aprilie – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor

26 aprilie – Iași – Casa de Cultură a Studenților

27 aprilie – București – Teatrul Național București

28 aprilie – Brașov – Sala Patria

29 aprilie – Cluj – Casa de Cultură a Studenților

30 aprilie – Timișoara – Opera Română

Biletele se găsesc în rețeaua BILETOO, la magazinele Flanco și în Librăriile Librarium. Lista magazinelor din alte orașe ale țării se găsește aici. Cei care doresc să comande biletele online o pot face pe www.biletoo.ro.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns