Rowenta are grija de parul tau

Rowenta are grija de parul tau

0 1153

A venit primavara! De acum incolo, vom renunta la caciula, iar parul va fi “accesoriul”  cel mai important pentru o femeie.  Acesta trebuie sa arate perfect, fara urmele  agresiunilor meteo din iarna ce tocmai se incheie. Si, cum un par frumos si ingrijit nu trece niciodata neobservat, Mimi a descoperit gama Respectissim, de la  Rowenta, predestinata oricarui tip de par. Ascult-o pe Mimi!

 

Pe langa produsele de infrumusetare, precum balsam , masca sau tratamente nutritive, ingrijirea parului vizeaza si utilizarea corespunzatoare a produselor de uscare sau aranjare a acestuia. Inainte de a fi coafat, parul are nevoie in primul rand de o uscare corespunzatoare. In acest sens, uscatorul Rowenta Respectissim Pro va protejeaza parul si ofera pana la 25% mai putina deshidratare fata de uscarea la setare maxima. In acelasi timp, Respectissim Pro limiteaza impactul negativ al caldurii asupra parului si reduce disparitia moleculelor libere pe parcursul uscarii, tocmai pentru a evita deteriorarea firelor de par.

Astfel, in luna martie doamnele isi pot oferi si singure cadoul perfect, ce le va asigura un look de invidiat, personalizat fiecarui moment din zi sau noapte.

 

Pentru siguranta unui look pe placul vostru, rapid, dar care nu agreseaza parul, Rowenta recomanda placa de par Respectissim Liss, ce ofera o intindere perfecta pana la 170⁰C si are aceleasi rezultate ca ale unui aparat clasic de intindere a parului la 230⁰C. Tehnologia tension in silicon amplifica actiunea de intindere a placilor pentru a intinde in intregime parul. Mai mult decat atat, fie ca aveti parul drept sau ondulat, Respectissim Liss va permite selectarea tipului si a starii parului, deoarece are si un afisaj LCD cu 4 culori distincte.

 

Toate femeile isi doresc respect si atentie, iar cu gama Respectissim  de la Rowenta de acum inainte putem beneficia de ambele!

 

 

Pret uscator Respectissim 199 lei

Placa de par Respectissim Liss 299 lei

 

 

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns