S-au pus în vânzare biletele pentru „Noaptea Devoratorilor de Publicitate”!

S-au pus în vânzare biletele pentru „Noaptea Devoratorilor de Publicitate”!

0 766

Pe 7 noiembrie, cea mai lungă noapte a publicității românești se întoarce la Sala Polivalentă. Nu mai puțin de 7 ore de spoturi, selectate dintre cele mai bune din lume, își așteaptă devoratorii cu mult mai mult decât proiecția propriu-zisă. Biletele pentru cea de-a 19 ediție a evenimentului s-au pus deja în vânzare.

În acest an, prețurile biletelor variază între 35 și 70 de lei, în funcție de sectoarele sălii pentru care sunt rezervate. Ca de obicei, Dan Chișu, producătorul general al spectacolului, s-a asigurat că noaptea în care cei mai buni publicitari din lume sunt judecați de către devoratori vine cu multe surprize, care vor ține spectatorii în priză până la răsăritul soarelui.

Se anunță 7 ore interactive, în care participanții se pot alege nu doar cu premii, ci și cu experiențe inedite. Și, pentru că orice eveniment memorabil are nevoie de un început pe măsură, „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” va fi deschisă de unul dintre cei mai buni DJ ai momentului. What’s Up își va pune și el amprenta inconfundabilă pe cea de 19-a ediție a evenimentului.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și în magazinele Germanos. „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” este deja un eveniment consacrat în România și așteptat cu nerăbdare de publicul dornic  să petreacă o noapte „altfel”, unit de pasiunea pentru publicitate, creativitate și bună dispoziție.

Creat și produs în anul 1981 de către cinefilul Jean-Marie Boursicot, spectacolul unic a ajuns să fie adoptat de peste 40 de țări, adunând producții publicitare din mai mult de 60 de piețe publicitare. Evenimentul este o fereastră deschisă către întreaga lume, care oferă spectatorilor posibilitatea unică de a gusta din „specialitățile” servite de advertiseri de diferite naționalități. Un fel de „creme de la creme” în materie de publicitate.

COMENTARII

Lasă un răspuns