Săraca fată bogată! Are o avere de 50 de milioane de dolari,...

Săraca fată bogată! Are o avere de 50 de milioane de dolari, dar abia dacă se atinge de ei

Actriţa britanică Keira Knightley, posesoarea unei averi de aproximativ 50 de milioane de dolari, este de părere că “banii te alienează” şi spune că şi-a fixat un buget anual de doar 50.000 de dolari.  S-o admirăm sau s-o criticăm? Oare chiar este o femeie cumpătată sau spusele sale fac parte doar dintr-o campanie de imagine?

 

Actriţa în vârstă de 29 de ani a declarat acest lucru într-un interviu acordat revistei Glamour, potrivit dailymail.co.uk. “Este ceva în jurul acestei sume. Adică, dacă doresc sau vreau ceva ce depăşeşte această sumă, mi-l cumpăr, dar, în general, mă menţin în jurul acesteia (acestei sume, n.r.)”, a spus Knightley. “Cred că un stil de viaţă luxos te împiedică să petreci timp cu oameni care nu au un astfel de stil de viaţă. Te alienează. Cele mai plăcute, amuzante momente le-am petrecut în cele mai simple locuri”, a mai spus aceasta.

Printre altele, actriţa a fost lăudată că şi-a reciclat rochia Chanel preferată, veche de cinci ani, pentru a o purta la căsătoria sa cu James Righton, anul trecut. Ceremonia a fost una intimă şi a avut loc în sudul Franţei.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în “Star Wars Episodul I – Ameninţarea fantomei “, unde a împărţit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. În toamna anului 2002, actriţa a obţinut un rol în “Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”, continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casă. În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din “Mândrie şi prejudecată”.

Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel.

În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul “Remuşcare”, pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numără “Să nu mă părăseşti/ Never Let Me Go” (2010), “The Beautiful and the Damned” (2011), “Metodă periculoasă/ A Dangerous Method” (2011) şi “Anna Karenina” (2012).

 

COMENTARII

Lasă un răspuns