Se apropie Valentine’s Day! Uite cum alegi cadoul potrivit pentru EL!

Se apropie Valentine’s Day! Uite cum alegi cadoul potrivit pentru EL!

0 1043

Se apropie Valentine’s Day, iar Mimi a plecat deja în căutarea unui cadou pentru iubitul ei. A umblat toată ziua prin magazine căutând ceva potrivit, care să-i fie util şi de care să se folosească. Mimi a făcut o alegere foarte bună, cumpărând cadoul în funcţie de personalitatea, modul de viaţă şi preocupările lui. Acum îţi dă şi ţie câteva sfaturi pe care, dacă le vei urma, sigur nu vei da greş! Ascult-o pe Mimi!

De multe ori, când trebuie să cumpărăm un cadou pentru iubitul sau soţul nostru, suntem puse în mare încurcătură. Iar prima greşeală pe care o facem este să alegem ceea ce ne place, de fapt, nouă. Dar nu ne întrebăm o clipă ce face iubitul nostru cu o pernuţă roşie sub formă de inimioară sau cu un iepuraş pufos din pluş! Când cumperi un cadou, gândeşte-te la ce i-ar plăcea lui, la ce şi-ar dori el, în nici un caz la ce ţi se pare ţie că e frumos sau drăguţ. Pentru că, dacă o femeie se bucură când primeşte flori, ursuleţi pufoşi sau ciocolată, pe un bărbat îl lasă rece astfel de surprize. Chiar dacă îţi mulţumeşte şi îţi zâmbeşte, o face doar pentru a nu strica seara şi pentru a nu te dezamăgi. Uite la ce să te gândeşti înainte de a da buzna în magazine ca să cumperi cadoul de Valentine’s Day pentru el.

Este o persoană romantică? Va aprecia o cină în doi

O sticlă de vin bun sau o cupă cu şampanie, un tort pe care să-l prepari chiar tu, o muzică relaxantă, o cină în doi la lumina lumânărilor..Poate fi seara perfectă pentru un bărbat romantic. Dimineaţa, strecoară-i în buzunarul hainei un bileţel de dragoste, pe care să-l găsească atunci când este la serviciu, iar apoi, seara, când se întoarce acasă, aşteaptă-l cu masa pusă. Dar ce cadou să-i cumpărăm? Depinde. Poţi alege un CD cu muzica lui preferată, un album foto în care să pui fotografiile voastre, o carte pe care ştii că şi-o doreşte, iar dacă îi plac mult florile îi poţi cumpăra un bonsai. Va avea grijă de el ca de ochii din cap, ştiind că este de la tine.

Este preocupat de job? Alege o servietă pentru documente

Un tip activ, preocupat de job şi de carieră, o persoană care munceşte mult la birou s-ar bucura dacă ar primi cadou un stilou sau un pix de lux, o servietă pentru documente, o curea din piele naturală, o cravată care să se asorteze la costumul lui preferat sau o eşarfă care să se potrivească cu paltonul pe care îl poartă.

 


 


Este o fir e sportivă?  Îi vor folosi ganterele!Aici ai nenumărate variante! Dacă este sportiv din fire, iubitul tău va aprecia un set de gantere, mănuşi pentru schi, o cască nouă pentru bicicletă, o minge de fotbal, rachete de tenis, patine sau role.
Îi plac calculatoarele? Alege un hard disk externAi grijă pentru că în domeniul acesta femeile nu prea sunt experte. Ne cam prindem urechile când vine vorba despre produse electronice, componente PC şi gadgeturi. Dar nu-i nimic. Te poţi orienta uşor la faţa locului. Alege un laptop, un notebook, un hard disk extern sau o tabletă electronică. Poţi cumpăra şi componente pentru calculator dar cu o sigură condiţie: să te consulţi cu vânzătorul! Spune-i ce calculator are iubitul tău, cât de performant este şi interesează-te ce alte componente ai putea cumpăra pentru a fi şi mai bun.Este meşterul casei? I-ar plăcea o cutie cu scule

Dacă iubitului sau soţului tău îi place să meşterească  prin casă, este bine să te orientezi către scule şi alte accesorii din această gamă. Poţi cumpăra o bormaşină, o geantă cu scule, un ciocan de lipit, o ruletă etc. De asemenea, găseşti în magazine şi mănuşi de protecţie.

 


 


Iubeşte muzica? Alege căşti de urechi
Dacă iubeşte muzica este destul de limpede ce poţi alege pentru un cadou reuşit! Un MP3 Player, căşti de urechi performante sau CD-uri cu muzica lui favorită. 
Iese în cluburi des? Cumpără haine! 
Dacă iese des în cluburi, ar trebui să te orientezi spre articole de îmbrăcăminte şi accesorii: un tricou, o curea care să se potrivească la blugi, un hanorac, o bluză sau un pulover. Atenţie! Cumpără îmbrăcăminte doar dacă ştii exact ce număr poartă la tricou, pulover, pantaloni sau cămaşă.


COMENTARII

Lasă un răspuns