Se deschide prima ediție a târgului „When Love Is For Sale”

Se deschide prima ediție a târgului „When Love Is For Sale”

0 1320

A fost de-ajuns o privire ca să mă las cucerită. Era exact ceea ce-mi doream și venea într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Rochia perfectă pentru petrecerea cu foștii colegi de liceu. Sandalele potrivite pentru city break-ul mult așteptat. Fusta fistichie pentru petrecerea tematică. Pălăria care m-a salvat la mare, în weekend, pentru că părul suferise o transformare nefericită. Dar ce noroc, ce bucurie și ușurare că le-am avut! Toți avem poveștile noastre, o istorie care ne-a adus unde suntem acum și de unde vom pleca mai departe, chiar dacă separat. ”When love is for sale” – târg pentru lucruri care au fost și încă mai merită să fie iubite. Obiecte și accesorii, nu noi dar încă frumoase, își caută alte povești. Poate sunt exact ceea ce-ți trebuie ție.

În prima zi a Brumarului, ”When love is for sale”, împreună cu „Have a Cigar”, își deschide inima pentru a primi noi conchistadori. Vino sâmbătă, pe 1 noiembrie, între orele 10.30 și 18.00, la parterul și demisolul casei din strada Dianei nr. 11, să gesești dragostea pentru lucruri purtate deja cu drag și grijă, colecții de bijuterii, cărți, albume cu muzică bună sau obiecte decorative. Tot aici, mămicile vor avea parte de o dublă bucurie pentru că vor putea cumpăra hăinuțe și pantofi pentru copii, altădată dragi altor părinți. Sau jucării de nedespărțit în alți ani, în alte perioade pentru alți copii.

 

haine vintaje

„Have a Cigar” are grijă ca între sesiunile de shopping să-ți încarci bateriile cu un pahar de vin roșu fiert și un delicios Tender Chicken (grătar din piept de pui aromat cu ierburi de sezon, sos a la chef, baghetă și cartofi prăjiți), ca mai apoi să îți reiei cuceririle în cele peste 20 de dulapuri deschise.

„When love is for free” este secțiunea târgului dedicată unui gest de dragoste față de animale. Haine, obiecte, lucruri dragi sau jucării pot fi donate, atât de participanți cât și de vizitatori, și, ulterior, cumpărate fără un preț anume. Bănuții adunați vor fi donați adăpostului pentru căței și pisicuțe „Arca lui Noe”, situat în fosta fermă de pui a Institutului de Cercetări din Corbeanca, unde sunt adăpostiți aproape 80 de căței și câteva pisicuțe. Lucrurile strânse dar necumpărate rămân până  la următorul eveniment pentru a se continua donațiile.

Persoane de contact: Laura Bucur și Mariana Lepădatu.

Pentru cei care cred că au povești de dragoste de spus în cadrul „When love is for sale” se pot înscrie la adresa de email laura27_b@yahoo.com. Ulterior înscrierii, vor fi trimise toate detaliile necesare participării.

Da, există și două reguli: lucrurile să fie într-o stare bună sau foarte bună, curate, călcate, mai ales cele pentru copii. Nu se acceptă haine sau obiecte cumpărate în scopul comercializării/revânzării.

Taxa: 50 lei/expozant. Se oferă o masă și un scaun (trebuie să aduceți voi stander și umerașe)

Contact: Laura Bucur – 0722.271.375 / laura27_b@yahoo.com / FB: When love is for sale

Intrarea este gratuită pentru vizitatori

COMENTARII

Lasă un răspuns