Sex în maşină. 4 poziţii pe care să le încercaţi în această...

Sex în maşină. 4 poziţii pe care să le încercaţi în această vară

0 7349

Vrei să-ţi condimentezi viaţa sexuală? Ar trebui să faci dragoste cu iubitul tău şi în afara apartamentului vostru confortabil. Nu fi timidă şi nu te ruşina să încerci o partidă de sex în maşină, de exemplu, când plecaţi în vacanţă. Iată mai jos patru poziţii care îţi vor asigura un orgasm de zile mari!

pozitii sex in masina 1Sex în maşină – Pe bancheta din spate

În primul rând, ar trebui să tragi scaunul din faţă cât mai aproape de bordul maşinii şi să-i rabatezi spătarul. Apoi, ar trebui, dacă modelul maşinii îţi permite, să tragi cât mai în spate bancheta. Iubitul tău trebuie să stea pe banchetă, în şezut, cu picioarele sprijinite de lateralele scaunului pasagerului. Tu va trebui să stai în braţele lui dar cu spatele la el şi sprijinindu-ţi picioarele de coapsele sale. Dacă maşina este înaltă, nu vei ajunge cu capul la plafon, iar dacă acest lucru se întâmplă tot ce-ţi rămâne de făcut este să te apleci mai mult în faţă sprijinindu-te cu mâinile de spătarul scaunului din dreapta.

pozitii sex in masina 2Sex în maşină – Pe locul din dreapta, pe la spate

Iubitul tău trebuie să stea pe scaunul pasagerului, iar tu deasupra lui, cu spatele la el. În acest fel vei avea libertatea de a controla ritmul, penetrarea şi mişcările, existând marea şansă a unui super-orgasm. Asta pentru că, pe de-o parte punctul G este foarte stimulat, iar pe de altă parte iubitul tău îţi poate oferi, simultan, şi un orgasm clitoridian având acces la această zonă.

pozitii sex în masina 3

Sex în maşină – Pe scaunul pasagerului, faţă în faţă

Nu este o poziţie comodă şi nici foarte practică, dar este posibilă şi vă poate oferi foarte multă plăcere. Iubitul tău trebuie să stea pe scaunul pasagerului, iar tu deasupra lui, cu faţa spre el, cuprinzându-i picioarele cu picioarele tale. Această poziţie este posibilă doar dacă plafonul maşinii este suficient de înalt încât să nu ajungi cu capul la el în timpul mişcărilor pe care le faci.

pozitii sex în masina 4Sex în maşină – Leagă-l cu centura!

Bărbatul stă întins pe spate, pe banchetă şi poate fi legat la mâini cu centura de siguranţă. Tu stai deasupra lui şi îi arăţi ce înseamnă să fii „călare” pe situaţie. Este o poziţie incitantă, care îţi va oferi libertate totală de mişcare. E adevărat că această poziţie poate fi încercată doar dacă maşina este suficient de lată şi înaltă. Dar..până nu încerci, nu vei avea de unde să ştii cum e. Aşa că, dacă aveţi ocazia, nu o rataţi!

COMENTARII

Lasă un răspuns