Visezi la o partidă de sex sub duş? Iată 7 surprize neplăcute...

Visezi la o partidă de sex sub duş? Iată 7 surprize neplăcute care îţi vor tăia tot cheful!

0 4045

Să faci sex sub duş nu este chiar atât de romantic şi plăcut cum vezi în filme. Dimpotrivă! Asta pentru că, dacă nu-ţi iei toate măsurile de siguranţă şi nu ştii la ce să te aştepţi, s-ar putea ca partida de amor să fie un mare eşec. Iată mai jos 7 incidente care se pot petrece sub duş de-ţi taie tot cheful de amor!

dus apa fierbinteSex sub duş – Atenţie la temperatura apei!

Este foarte important ca temperatura apei să fie pe placul amândoura. Îţi piere tot cheful de sex dacă apa este prea fierbinte sau prea rece. Nu foarte amuzant este momentul în care, în timp ce voi sunteţi în plină acţiune, apa îşi schimbă brusc temperatura.

barbat care aluneca in cadaSex sub duş – Atenţie să nu alunecaţi!

Este recomandat ca în cădiţa cabinei de duş să pui un covor din cauciuc antiderapant. Din cauza săpunului, a spumei sau uleiurilor pe care le folosiţi este posibil ca unul dintre voi să alunece şi să se accidenteze grav. Nimic nu poate fi mai neplăcut decât să te trezeşti cu vreun picior rup sau cu şoldul dizlocat.

femeie apa dus Sex sub duş – Apa poate fi o mare problemă

Imaginează-ţi că stai sub jetul de apă. Trebuie să ţii ochii închişi (mai ales dacă porţi lentile de contact), înghiţi apă, nu poţi respira cum trebuie, ai senzaţia că te vei îneca. Încercaţi să mai schimbaţi locurile, măcar să „suferiţi” împreună, nu doar unul dintre voi.

sex sub dus 7Sex sub duş – Folosiţi gelul şi spuma de baie cu mare atenţie

Dacă folosiţi gel, ulei de baie sau spumă de duş în exces, corpurile voastre vor fi foarte alunecoase şi nu vă veţi putea sprijini în siguranţă unul de altul. Există riscul ca unul dintre voi să alunece şi să cadă. Dacă te afli în această situaţie, poţi spune adio sex pentru ziua respectivă, asta dacă nu cumva ţi-ai fracturat vreun os şi nu vei mai vedea sex timp de o lună sau chiar mai mult.

sex sub dus 8Sex sub duş – Foloseşte lubrifiant vaginal

Apa poate produce uscăciune, îndepărtând practic fluidele secretate de corpul femeii. Astfel, penetrarea poate fi dificilă şi dureroasă, iar sexul unul chinuitor. Foloseşte un lubrifiant vaginal pentru a evita astfel de probleme. Specialiştii recomandă mai degrabă sexul oral.

sex sub dus 4Sex sub duş – Nu scăpa săpunul pe jos!

Dacă v-aţi jucat cu o bucată de săpun, mare atenţie să nu o scăpaţi pe jos şi să o uitaţi acolo! Exista riscul ca unul dintre voi să calce pe săpun şi să alunece. Poate fi o căzătură extrem de periculoasă.

sex sub dus 2Sex sub duş – Închide uşa cabinei de duş

Asta, ca nu cumva, în timp ce sunteţi în plină acţiune, să nu intre peste voi, în baie, copiii, vreun coleg de apartament, părinţii sau chiar câinele sau pisica. Trebuie să ştii ca animalele de companie vor fi extrem de curioase se afle ce se întâmplă dincolo şi vă puteţi trezi cu Grivei lângă voi. Care vă priveşte ciudat.

COMENTARII

Lasă un răspuns