Și tu poți mânca sănătos la birou! Află cum de la Finn...

Și tu poți mânca sănătos la birou! Află cum de la Finn Crisp!

0 1701

Cei care lucrează la birou mănâncă mereu pe fugă, de obicei în fața laptopului, iar timpul alocat mesei este, uneori, de sub 15 minute. În același timp, oamenii au tendința de a-și cumpăra produse de tip fast-food sau de patiserie, ceea ce poate fi periculos pentru sănătate pe termen lung. Astfel, Finn Crisp a lansat o campanie prin care își propune să aducă în atenția oamenilor importanța unei mese sănătoase și sățioase, chiar și în micile pauze de la birou.

În cadrul unei cercetări publicate în revista The New York Times Magazine s-a concluzionat că aproximativ 62% dintre angajați consumă masa de prânz la birou, un fenomen pe care oamenii de știință socială l-au numit „desktop dining”. ”Gustările sănătoase la locul de muncă ne păstrează în formă maximă, așa că Finn Crisp își dorește să încurajeze conceptul de healty snacks la birou: salate, dip-uri, supe sau orice altceva se poate prepara și transporta ușor, fără a avea nevoie de încălzire. În plus, dacă sunteți pregătiți cu gustări sănătoase, nuveți fi ispitiți de opțiunile nesănătoase de la birou”, a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

finn crisp 1Finn Crisp, o gustare sănătoasă și sățioasă

Fibrele sunt esențiale pentru o dietă sănătoasă și echilibrată, iar specialiștii în nutriție au constatat că necesarul zilnic de fibre este de 25-35 de grame. Pentru că au un conținut bogat în fibre (între 15-21 de grame la suta de grame de produs), Finn Crisp sunt sățioase, contribuie la o funcționare adecvată a sistemului intestinal, mențin stabil nivelul zahărului din sânge, luptă împotriva diabetului, mențin inima sănătoasă și ajută la prevenirea cancerului. Brandul Finn Crisp a fost înființat în Finlanda, în anul 1952, iar producătorul este numărul doi în lume în producția de pâine crocantă și lider în industria de panificație din Finlanda și Tările Baltice.

COMENTARII

Lasă un răspuns