SOLE: 3 stiluri de make-up pentru această toamnă

SOLE: 3 stiluri de make-up pentru această toamnă

0 1559

Odată cu startul Săptămânii Modei din New York, specialiştii SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumuseţare, au analizat tendinţele de make-up pentru această toamnă şi au creat trei stiluri de machiaj inspirate de pe podium şi uşor de adaptat în situaţiile de zi cu zi.

Astfel, din punct de vedere coloristic, vedetele acestui sezon sunt nuanţele puternice de pe buze contrastate de tonurile pale de pe pleoape. Vişiniul, roşul aprins sau albastrul petrol sunt alegerile de bază pentru o toamnă sofisticată, în timp ce ţinutele casual şi business vor fi completate de nuanţe pământii şi nude.

Sole_stilul sofisticatMachiaj sofisticat

Buzele roşii nu lipsesc nici din acest sezon, nuanţele puternice fiind recomandate pentru ocazii speciale din această toamnă. Spre deosebire de anii trecuţi, tendinţele curente pun accent pe tonuri cât mai închise sau chiar nuanţe de burgundy.

„Pentru un look sofisticat, recomandarea noastră este ca buzele să rămână principalul punct de atracţie, iar nuanţa purtată să fie contrastată de tonuri pale la nivelul ochilor. În plus, doamnele îşi pot completa acest look prin accesorii statement, fie acestea bijuterii sau gadgeturi de ultimă generaţie”, a menţionat Angela Ţiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Sole_stilul chicMachiaj chic Natural

Look-ul natural rămâne ferm pe poziţie şi în acest an, fiind unul dintre preferatele desingerilor din întreaga lume. Luminos, uşor jucăuş şi foarte feminin, stilul Chic Natural este ideal pentru o zi la birou, dar şi pentru ori o întâlnire ocazională cu cei mai buni prieteni.

În cadrul acestuia, natura este cea mai bună inspiraţie, iar tonurile calde, pământii se vor reflecta în fonduri de ten în culori deschise, farduri în nuanţe maronii şi un luciu de buze nude. De asemenea, se poate obţine un look la fel de reuşit şi fără a pune accent pe zona ochilor, zonă în care se poate interveni doar cu un rimel de efect.

Sole_stilul indraznetMachiaj îndrăzneţ & Provocator

Pentru doamnele şi domnişoarele care vor să impresioneze în această toamnă, SOLE mizează pe culori reci, dar impunătoare. Şi în acest caz, contrastele sunt singura regulă. Astfel, odată ce zona ochilor a fost acoperită de un albastru sau mov puternic, împreună cu un mascara rezistent, buzele şi pomeţii trebuie să fie cât mai naturale.

De asemenea, potrivit reprezentantei companiei, o altă variantă este înlocuirea fardului de pleoape cu clasicul tuş de ochi, un instrument ce nu ar trebui să lipsească din trusa de make-up a unei femei. Simplu de utilizat, acesta oferă numeroase posibilităţi de aplicare, atât în ceea ce priveşte paleta de culori, cât şi în privinţa formelor desenate.

„Nu este un secret faptul că machiajul a devenit o artă în sine, iar evenimentele de modă din marile oraşe nu se mai axează doar pe îmbrăcăminte, foarte mulţi designeri optând pentru machiaje speciale, care să completeze ţinuta purtată de model. Şi în acest caz, opţiunile sunt nelimitate, iar singurul nostru sfat este ca fiecare femeie să încerce să-şi definească propriul stil, adaptat stilului său de viaţă”, a încheiat Angela Ţiboc.

COMENTARII

Lasă un răspuns