Somat Excellence 4 în 1, noua formulă revoluționară pentru vase curate și...

Somat Excellence 4 în 1, noua formulă revoluționară pentru vase curate și strălucitoare

0 966

97% din consumatori vor continua să ia masa mai mult acasă decât în oraș și în viitor, iar igiena va rămâne un factor important în continuare în orice decizie de cumpărare și de consum.

În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor în ceea ce privește spălatul vaselor, Somat lansează o nouă generație de detergent pentru mașina de spălat vase: Somat Excellence 4  în 1, cu o combinație unică de pudră și gel. 

Noile capsule multifuncționale Somat Excellence 4 în 1 conțin o combinație unică de pudră și 3 compartimente de gel solid, asamblate într-o folie solubilă oferind 4 beneficii: curăță în profunzime chiar și cele mai dificile resturi de mâncare, oferă strălucire vaselor, le protejează pe cele mai delicate și, totodată, protejează mașina de spălat vase.

Ușor de utilizat și cu o formulă puternică, Somat excellence 4 în 1 face ca vasele să fie perfect curate  și strălucitoare, fără a fi lustruite. Fără reziduuri și pete de apă: direct din mașina de spălat vase pe masă.

Pentru o lume mai curată

Capsulele Somat Excellence 4 în 1 sunt 100% solubile și complet biodegradabile. Așadar, noul Somat Excellenece 4 în 1 este mai performant, ușor de folosit și mai prietenos cu mediul.

COMENTARII

Lasă un răspuns