SPA la tine acasa? Se poate!

SPA la tine acasa? Se poate!

0 1148

Ai o viata activa, agitata, esti stresata si mereu in lipsa de timp? Cu siguranta nu gasesti niciodata momentul sa mergi la un salon SPA. Asta nu inseamna insa ca totul este pierdut. Salonul de SPA mult visat poate fi chiar la tine acasa! Mimi iti spune ce trebuie sa faci pentru a-ti transforma locuinta intr-o oaza de liniste si relaxare. Ascult-o pe Mimi!

Centrele SPA si saloanele clasice Wellness te fac sa uiti de stresul cotidian, te relaxeaza, te incarca cu energie si bunadispozitie. Multe persoane fac greseala de a confunda saloanele SPA cu saloanele de masaj sau infrumusetare. Trebuie sa stii ca intr-un salon SPA nu se practica tehnici de masaj terapeutic, acestea fiind domeniul de activitate al terapeutilor. SPA-ul este mai mult decat atat, iar cele mai importante aspecte sunt atmosfera, mediul, anturajul, muzica, luminile si ingrijirea de care avem parte pe tot parcursul unei sedinte. Putem spune, fara sa gresim, ca SPA-ul este un tratament pentru suflet si minte.

trucuri centru SPA acasa Armonia este data de muzica – putem vorbi, fara sa exageram, despre meloterapie. Si jocul de lumini si umbre face parte din atmosfera de relaxare cu care te intampina un salon SPA. Lumanarile sunt principala sursa de lumina, o lumina calda, blanda si relaxanta. Iar mirosul lor te duce cu gandul la parfumuri orientale, oceanice si florale de lux.

Deci, daca doresti sa-ti transformi baia intr-un adevarat centru SPA, ar trebui sa ai in vedere aceste aspecte: muzica relaxanta, lumina difuza, lumanari parfumate. Iar lista continua. Cumpara sare de baie, ulei de baie parfumat, crème de corp si de fata, crème exfoliante sau anticelulitice. Alege produse printre ale caror ingrediente regasesti vanilie si ciocolata, fructe exotice sau miere de albine. Te poti orienta si catre produse de infrumusetare naturale: miere, felii de rosii sau castravete pe care sa le aplici pe fata si pleoape.

Intr-un centru SPA vei fi servita cu diferite bauturi si cocktailuri. Deci, nu uita de paharul cu sampanie ori de ceaiul verde sau coktailurile din fructe exotice fara alcool.

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns