Spectacolul lui Horațiu Mălăele – „Sunt un orb” – revine la Cinema...

Spectacolul lui Horațiu Mălăele – „Sunt un orb” – revine la Cinema Patria, pe 20 aprilie

0 1107
Poster_HoratiuMalaele20aprilie
Sursa - stejariicountryclub.ro

La aniversarea celor 10 ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv „Sunt un orb”, Horațiu Mălăele continuă seria de reprezentații și revine, la cererea publicului, pe 20 aprilie 2015, pe scena cinematografului Patria din centrul Capitalei, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obișnuit „pericol de râs în hohote”.

Poster_HoratiuMalaele20aprilieActorul Horațiu Mălăele îi va introduce pe cei prezenți în atmosfera bunei dispoziții și va îmbina în armonie perfectă comedia cu literatura prin pleiada de poezii despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soție, prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Țărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc.

„Spectacolul cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră”, spune Horațiu Mălăele. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale.

Ca de fiecare dată, recitalul va fi urmat de proiecția filmului „Funeralii Fericite”, o comedie neagră regizată de Horațiu Mălăele, pe un scenariu scris de Adrian Lustig, în care chiar Horațiu Mălăele realizează un rol de excepție. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul „Sunt un orb” pe 20 aprilie, vor beneficia în mod gratuit de vizionarea acestuia.

Filmul, dificil de încadrat într-un gen cinematografic, ilustrează o lume populată de personaje ciudate, în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele pentru spectacolul „Sunt un orb” al artistului Horațiu Mălăele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casa de bilete a cinematografului Patria, agențiile Eurolines și TUI TRAVEL CENTER, Librăria Eminescu și Unirea Shopping Center (parter). Totodată, acestea pot fi procurate și prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 49 lei cat. I și 39 lei cat. II.

COMENTARII

Lasă un răspuns