Spune-mi cum strănuți, ca să-ți spun cine ești!

Spune-mi cum strănuți, ca să-ți spun cine ești!

Nu te-ai fi gândit vreodată că strănutul poate spune ceva despre personalitatea ta. Cu toate acestea, Patti Wood, expertă în limbajul corpului, poate descifra caracterul și temperamentul unui om doar privindu-l cum strănută. Specialista  a studiat, de-a lungul timpului, 547 de persoane și a ajuns la concluzia că, în funcție de cum strănutăm, avem patru mari trăsături de caracter. Află și tu cine ești! Mimi a aflat toate noutățile! Ascult-o pe Mimi!

 

Dacă folosești șervețele…

Dacă atunci când îți vine să strănuți, cauți repede în geantă un șervețel și strănuți acoperindu-ți gura cu el, ești o persoană care îi respectă foarte mult pe cei din jur. Ai grijă, astfel, ca persoanele de lângă tine, să fie protejate de eventualii microbi pe care îi poți împrăștia în aer. Iar respectul față de un om spune multe lucruri despre tine, nu crezi?

Dacă te abții să strănuți…

Dacă îți vine să strănuți și te abții într-un fel sau altul, înseamnă că ești o persoană foarte grijulie cu cei din jurul tău. Ești o persoană liniștită, cu un spirit matern foarte dezvoltat și altruistă. De cele mai multe ori îi pui pe primul plan pe cei de lângă tine.

Dacă strănuți zgomotos…

Dacă strănuți „expresiv” de mai multe ori dintr-o dată, cu zgomot, ești o persoană dominantă, cu veleități de șef.

Dacă strănuți tare și repede…

Dacă strănuți tare și repede ai o gândire logică, ești un om direct în relațiile cu cei din jurul tău, onest și responsabil.

COMENTARII

Lasă un răspuns