Starul britanic Billy Ocean concertează în această toamnă la București

Starul britanic Billy Ocean concertează în această toamnă la București

0 858

Pe 27 noiembrie, la Sala Palatului, fanii celebrului star britanic Billy Ocean îl vor putea admira și aplauda în cadrul unui concert excepțional și  100% live. Mimi îți spune tot ce trebuie să știi despre următorul eveniment muzical al toamnei. Ascult-o pe Mimi!

 

Concertul de la București face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent material discografic lansat în primăvara acestui an sub titlulatura „Here you are”. Din play-listul show-lui nu vor lipsi „Carribean Queen”, „When the going gets tough”, ”Suddenly”, „Love is forever” sau „Get out of my dreams” – melodii de succes ale artistului care l-au clasat de-a lungul timpului pe primele poziții ale topurilor pop din întreaga lume.

Cât costă biletele

Biletele pentru concertul Billy Ocean de la București au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate din rețeaua Vreau Bilet – magazinul Unirea Shopping Center, magazinele EuroGsm, de la sediul Vreau Bilet din str. Octavian Goga nr. 24, de la Sala Palatului și online prin vreaubilet.ro

Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează:

VIP – 340 lei

Categoria I – 290 lei

Categoria II – 240 lei

Categoria III – 200 lei

Categoria IV – 180 lei

 

Billy Ocean este cel mai mare artist de culoare produs vreodată de Marea Britanie. Discurile sale au înregistrat vânzări de pe 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. De-a lungul timpului, Billy Ocean a adunat numeroase discuri de aur și platină. Titlul piesei „Carribean Queen” de pe albumul „Suddenly”, cu care începe perioada sa de glorie, a fost schimbat pentru diferite regiuni. Așa se face că piesa este cunoscută și sub titlurile „African Queen” sau „European Queen”. Cu acest cântec Billy Ocean a obținut premiul Grammy la categoria „Best Male R&B Vocal Performance” în 1985.

După 15 ani de absență de pe scena muzicală, în anul 2008 a revenit în studiouri pentru înregistrarea unui nou album care a fost lansat un an mai târziu – „Because I Love You”. În 2010, lansează compilația „The Verry Best of Billy Ocean”, iar în 2013 a revenit cu un nou album intitulat „Here You Are”. Numele real al artistului este Leslie Sebastian Charles, iar pseudonimul scenic a fost ales după numele echipei de fotbal Ocean’s Eleven din localitatea sa natală.

COMENTARII

Lasă un răspuns