Takko lansează noua colecţie vestimentară pentru Sărbători de neuitat!

Takko lansează noua colecţie vestimentară pentru Sărbători de neuitat!

0 1465

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar Takko te îndeamnă să le întâmpini cu un stil aparte care, cu siguranţă, te va ajuta să intri în atmosfera caldă a acestora. Crează-ţi un look de invidiat cu pulovere groase şi eşarfe; însă, nu-ţi uita cardiganul! În această perioadă, în magazinele Takko surprizele pregătite pentru tine te vor uimi, te vor fascina şi te vor face fericită!

În această iarnă, poartă ţinute pline de culoare! Fii mai îndrăzneaţă, lasă deoparte ţinutele monotone şi ieşi din tipare cu bluze şi pulovere în nuanţa verde – mint, ce face furori în acest sezon, înviorând orice ţinută.

Îngăduie spiritului Sărbătorilor să-ţi invadeze nu numai sufletul, ci şi garderoba, cu puţin mai multă strălucire decât de obicei. Takko îţi vine în ajutor cu o gamă variată de accesorii sclipitoare dar şi cu pantaloni şi fuste din material cu fibră metalizată – alegeri perfecte peentru maratonul de petreceri din această vacanţă.

Potrivite atât pentru ţinute office, cât şi casual, vedetele acestui sezon rămân în continuare pantalonii şi kachetele din piele. Acestea pot fi cu lejeritate combinate cu o cămaşă vaporoasă sau din denim sau cu un pulover călduros în nuanţe pastelate.

rochie rosie

Roşul viu, dar în acelaşi timp tainic şi misterios nu trebuie să lipsească sub nici o formă din garderoba adecvată acestei perioade. De aceea, Takko îţi vine în ajutor cu fuste, cămăşi şi coliere statement în această nuanţă pentru ca tu să transmiţi şi ţinutelor tale măcar o parte din valenţele acestei culori puternice.

Nu renunţa la materialele vaporoase, deoarece te vor scoate din încurcătură indiferent de situaţie, însă ţine cont şi de temperaturile din ce în ce mai scăzute şi de vântul care îşi face simţită prezenţa. Combină-le cu un pulover gros, monocronic, cu un cardigan sau o jachetă casual, în funcţie de ţinuta pentru care optezi.

Iarna această, străluceşte cu noua colecţie Takko, iar toate privirile admirative vor fi aţintite asupra ta.

COMENTARII

Lasă un răspuns