Târg Raw Life&Style, la Romexpo, în această toamnă

Târg Raw Life&Style, la Romexpo, în această toamnă

0 1479

Între 25 și 26 noiembrie 2017 are loc la Romexpo în cadul Pavilionului C1 Târgul internațional pentru o viață verde, în armonie cu natura –  Raw Life & Style. Evenimentul va reuni producători și distribuitori de produse și servicii destinate unui stil de viață echilibrat și-ți va oferi o mulțime de informații prin organizarea de ateliere, seminarii și conferințe.

Astfel, pe parcursul weekend-ului Raw Life & Style, vizitatorii se pot informa pe teme ca: nutriția și super-alimentele, prevenirea afecțiunilor prin adoptarea unei alimentații sănătoase, aromoterapia, agricultura bio, tehnici moderne și populare de meditație și beneficiile lor, metode alternative de vindecare și de menţinere a stării de sănătate fizică, energetică și spirituală, astrologie, terapii holistice sau de medicină naturistă etc.

Participarea la Raw Life & Style  înseamnă totodată și oferte speciale (promoţii, discounturi) la alimente și băuturi bio și ustensile și aparatură de gătit în stil sănătos, produse de medicină naturistă, printre care și o varietate de produse apicole, cosmetice și produse de curățenie cu ingrediente ecologice, cărți, muzică de relaxare, produse hand-made, obiecte de artă decorativă, aparatură și servicii de masaj, echipament de agrement în natură, mobilă bio, servicii de turism ecologic etc.

mancare raw vegana

Cum să trecem cu ușurință la alimentația vegetariană sau vegană

Evenimentele conexe Raw Life & Style pun accentul pe tehnici și metode de nutriție, prin care se asigură echilibrul organismului și protejarea lui de diferite afecțiuni și boli.

Astfel, vor avea loc o serie de conferinţe și seminarii pe teme legate de modurile de adoptare a unui regim de alimentație sănătos. Nutriționiști, chefi și psihologi cunoscuți vor iniţia publicul în ceea ce privește trecerea către hrana vegetariană și cea vegană, în așa fel încât echilibrul trupului și psihicului să fie asigurat în totalitate.

 Conferințe pe teme privind evoluția spirituală și metode de combatere a stresului

Pe parcursul târgului vor avea loc evenimente care aduc în prim-plan cele mai populare metode și tehnici de combatere a stresului și informații menite să ducă la conștientizarea efectelor nocive ale acestuia. Astfel, nu vor lipsi seminariile despre yoga, reiki, mindfulness și alte tipuri de meditație.

afis targ

Program de vizitare Raw Life & Style: 25-26 noiembrie (sâmbătă și duminică): între 10.00 și 19:00

Loc de desfășurare: Pavilionul C1 – Romexpo

Acces: Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;  Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 3 lei/oră

COMENTARII

Lasă un răspuns