Tatuajele pentru cuticule, cea mai nouă tendinţă pentru o manichiură perfectă!

Tatuajele pentru cuticule, cea mai nouă tendinţă pentru o manichiură perfectă!

0 4049

Dacă până acum cuticulele ţi-au dat mari bătăi de cap, află că ele îţi pot înfrumuseţa manichiura într-un mod la care nu te-ai fi gândit! Tatuajele pentru cuticule au apărut de câţiva ani, însă acum par a fi o adevărată modă printre nonconformiste. Mimi îţi spune tot ce trebuie să ştii în caz că îţi doreşti ceva inedit cu care să atragi toate privirile. Ascult-o pe Mimi!

 

O manichiură perfectă, impecabilă presupune unghii sănătoase, curăţate de cuticule, o formă în tendinţe şi o ojă de calitate.  Însă, trendurile au adoptat de câţiva ani un stil nou care prinde din ce în ce mai mult teren, tatuajele pentru cuticule devenind un must have pentru multe fashioniste. Despre ce este vorba? Cuticulele nu se mai îndepărtează, ele se şlefuiesc uşor, se împing către baza unghiei şi se scot în evidenţă prin desene temporare dintre cele mai diverse şi haioase. Tatuajele nu sunt altceva decât abţibilduri care se aplică pe cuticule. Este simplu, rapid,  iar efectul – unul  uimitor.

Tatuajele pentru cuticule sunt invenţia companiei Rad Nails, o firmă americană ce le distribuie în toată lumea. Brandul Rad Nails, devenit popular după ce a comercializat o ediţie limitată de abţibilduri pentru unghii cu chipul actorului Ryan Goslin, oferă patru tipuri de imprimeuri diferite pentru tatuaje.

COMENTARII

Lasă un răspuns