Taylor Swift, desemnată “Artistul anului 2015” de revista Billboard

Taylor Swift, desemnată “Artistul anului 2015” de revista Billboard

Cântăreaţa country-pop americană Taylor Swift a fost desemnată “Artistul anului 2015” de editorii revistei Billboard, informează contactmusic.com, citat de Mediafax. Editorii publicaţiei americane au lăudat realizările din ultimele 12 luni ale cântăreţei, printre care se numără un turneu mondial extrem de profital, numeroase single-uri de succes şi un album de studi, intitulat “1989”, care a primit din partea aceleiaşi reviste titlul de “Albumul anului”.

Este pentru a doua oară când Taylor Swift este desemnată “Artistul anului” de revista Billboard. Cântăreaţa a primit acelaşi titlu şi în 2009, după succesul fenomenal al celui de-al doilea album de studio al său, intitulat “Fearless”. Adele este singura artistă care a primit acest titlu în doi ani consecutivi – 2011 şi 2012.

taylor swift

Pe lângă titlul atribuit cântăreţei Taylor Swift, editorii revistei Billboard au acordat alte două trofee, joi. Astfel, single-ul “Uptown Funk”, o colaborare între Mark Ronson şi Bruno Mars, a fost desemnat “Cântecul anului 2015”, iar Fetty Wap a fost desemnat “Cel mai bun artist debutant”. În 2014, titlul de “Artistul anului” a revenit grupului pop britanic One Direction.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns