Taylor Swift: „Mi se pare că arăt groaznic dacă nu mă dau...

Taylor Swift: „Mi se pare că arăt groaznic dacă nu mă dau cu ruj roşu”

0 2288

Cartea ei de vizită? Rujul roşu aprins! Taylor Swift (24 de ani) a declarat, recent, într-un interviu publicat în revista People, că rujul de culoare roşie rareori lipseşte din arsenalul ei de beauty. Asta am observat, de-a lungul timpului, şi noi. Să fie doar o obsesie sau doar tehnică de marketing? Până la urmă, puţin contează! Taylor Swift arată demenţial cu sau fără ruj.

„Mă simt urâtă dacă nu folosesc rujul roşu”, declara cântăreţa, recent, într-un interviu publicat în revista People. Ea a vorbit pe larg despre stilul său vestimentar dar şi despre tehnicile la care recurge pentru a se simţi frumoasă, sexy şi mereu un formă. Cântăreaţa a recunoscut că a făcut o adevărată pasiune pentru pantofii Oxford- style şi pentru rujul de culoare roşie cu care se afişează aproape la fiecare eveniment. Acest look pe care îl adoptă este deja a doua ei semnătură.

„Nu am multe rujuri acasă. Nu fac o colecţie. Dar, recunosc, dacă văd ceva ce-mi place, cumpăr imediat. Pe de altă parte, încerc tot felul de combinaţii noi atunci când vine vorba despre machiaj. Mă încântă tot ce este nou. Însă de rujul meu roşu nu cred că mă voi despărţi prea curând. Îmi dă încredere în mine, mă face să mă simt atrăgătoare, să strălucesc, să fiu şi să mă simt stăpână pe mine”.

Şi nu o putem condamna pentru asta. Fiecare femeie are propriile arme cu care „iese” la înaintare: un parfum de care nu se desparte, un accesoriu, un anumit stil vestimentar…deci..de ce nu şi un ruj? Fie el şi roşu…

COMENTARII

Lasă un răspuns