Te pregăteşti de plajă? Uite ce costum de baie să porţi!

Te pregăteşti de plajă? Uite ce costum de baie să porţi!

0 2130

Vara a venit şi ţi-ai făcut deja planuri pentru o vacanţă relaxantă pe nisipul fierbinte? Încă nu ţi-ai cumpărat costumul de baie? Nici să nu te gândeşti să-l porţi pe cel de anul trecut! La Takko Fashion găseşti costumul de baie perfect şi plaja se va transforma într-un catwalk! Mimi îţi spune ce să cumperi şi de unde! Ascult-o pe Mimi!

 

Alegerea unui costum de baie nu este o sarcină uşoară pentru nici o femeie deoarece îi sunt atribuite roluri multiple: trebuie să ascundă imperfecţiunile corpului şi, totodată, să ţină pasul cu tendinţele de ultimă oră, să garanteze un look sexy dar fără să încalce normele bunului gust. Nu în ultimul rând, costumul de baie nu trebuie să-ţi restricţioneze creativitatea, ci să îţi permită să te joci cu imprimeurile şi culorile pe cât posibil. De la modele ultra feminine, la cele grafice, în culori puternice, în magazinele Takko Fashion poţi să fii sigură că vei găsi ceva pe gustul tău.

 

 

Alege un costum din materiale suprapuse!

Suprapunerea materialelor este modalitatea perfectă pentru a camufla colăceii şi de a da impresia unui bust generos, aşa că un costum de baie verde, cu detalii albastre ca de dantelă, este alegerea cea mai bună din punct de vedere estetic şi practic. Nuanţa puternică de verde va fi ca o pată de culoare şi combinaţia cu pielea bronzată nu poate fi decât una de succes.

 

costum de baie takko fashiontakko fashion

Optează pentru un model care se legă după gât

Un costum de baie care se leagă după gât este opţiunea cea mai bună pentru o femeie nu foarte înzestrată în ceea ce priveşte bustul, pentru că îţi crează un lifting instant.

 

costum de baie takko fashion

Culori, culori

Culorile sunt cele mai bune prietene ale unei siluete androgine, iar un costum de baie în dungi în culorile curcubeului sau imprimeu încărcat va crea iluzia unei forme feminine, cât se poate de seducătoare.

 

costum de baie intreg decupat rosu

Ai burtică? Alege un costum de baie întreg!

Un abdomen plat, bine lucrat, se obţine destul de greu. Însă, un costum de baie întreg păcăleşte ochiul privitorului, iar pentru un plus de senzualitate mizează pe croiala îndrăzneaţă a modelului monokini.

COMENTARII

Lasă un răspuns