Te pregăteşti de prima întâlnire? Uite ce să nu mănânci ca să...

Te pregăteşti de prima întâlnire? Uite ce să nu mănânci ca să nu-ţi strici seara!

0 1766

V-aţi văzut, v-aţi plăcut, iar acum te pregăteşti pentru prima întâlnire în doi. Visezi la o cină romantică într-un restaurant intim? Sau poate veţi lua doar o gustare?  Atenţie la ceea ce vei mânca! Există multe situaţii în care preparatele culinare alese îţi pot şifona rău de tot imaginea. Fie te pătezi pe haine, fie nu ştii cum să le mănânci, fie îţi provoacă disconfort fizic. Mimi îţi spune ce să nu mănânci ca să nu te simţi penibil. Ascult-o pe Mimi!

 

 

Fereşte-te de mâncărurile pe bază de sosuri!

Dacă mergeţi la un restaurant, evită mâncărurile cu sos din abundenţă precum tocăniţele sau spaghetele. Este foarte posibil să te pătezi pe hainele alese cu atâta grijă înainte. Mai rău, imaginează-ţi cum te-ai simţi dacă te-ai păta cu sos de roşii pe degete, la gură sau pe faţă. La fel, imaginează-ţi cum te-ai simţi dacă ţi-ar cădea pe jos resturi din şaorma sau carnea din hamburger!

 

Nu mânca alimente al căror miros persistă

Comandă o salată de crudităţi dar fără ceapă şi evită mujdeiul de usturoi. Şi anumite brânzeturi au un miros care va persista în timp, aşa că abţine-te şi de la acestea.

 

Nu opta pentru preparate pe care nu ştii cum să le mânânci

De exemplu, dacă nu ştii cum se mănâncă fructele de mare, melcii, scoicile sau mâncarea chinezească cu beţişoare, abţine-te să comanzi astfel de preparate. S-ar putea să te faci de râs! La fel ţi se poate întâmpla cu spaghetele şi mazărea – există riscul să le scapi din nou în farfurie. Penibil!

 

Evită alimentele care te balonează

Varză, brocoli, băuturi acidulate, ceapă, fasole, pâine, paste sau lactate. Fiecare dintre noi avem câte o sensibilitate, ne cunoaştem bine organismul şi ştim ce ne face bine şi ce nu. Aşa că, evită pe cât poţi să consumi alimente care te balonează şi care îţi provoacă o senzaţie de disconfort.

 

Atenţie la fructele de pădure!

Atenţie la papanaşii cu topping de fructe de pădure sau la clătitele umplute cu dulceaţă din fructe de pădure! Motivul? Este posibil să te trezeşti cu seminţe între dinţi!

 

Renunţă la salata de sfeclă!

Sfecla pătează dantura! Dacă vei comanda o salată din sfeclă roşie, dinţii tăi albi vor deveni gri. Iar zâmbetul tău trebuie să fie unul fermecător, care să-l seducă pe bărbatul de lângă tine, nu să-l facă să izbucnească în râs de fiecare dată când deschizi gura să spui ceva. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul vinului roşu.

 

Nu mânca covrigi cu mac

Şi covrigii cu mac îţi pot şifona imaginea de femeie stilată şi seducătoare. Căci nu va fi nimic fermecător atunci când vei zâmbi, iar bărbatul de lângă tine va observa că ţi-au rămas seminţe de mac între dinţi.

 

Atenţie la cremşnit!

Este o prăjitură delicioasă, însă, dacă nu ai la îndemână un cuţit cu care s-o tai în bucăţele, va trebui să te chinui cu linguriţa. Un adevărat coşmar! Blatul este destul de tare şi operaţiunea va fi istovitoare. Într-un final ori vei renunţa, ori te vei trezi cu bucăţi de prăjitură pe haine.

COMENTARII

Lasă un răspuns