Tinerețe și regenerare instant doar cu PRGF Estetic de la Dr. Leahu!

Tinerețe și regenerare instant doar cu PRGF Estetic de la Dr. Leahu!

Un zâmbet frumos merge mână în mână cu un ten luminos, care nu trădează trecerea anilor. Ca femei, este foarte important să ne simțim bine în pielea noastră, pentru că doar așa putem avea încredere în forțele proprii și putem îndeplini orice obiectiv propus. Iar tratamentul PRGF Endoret Estetic de la clinicile Dr. Leahu te va ajuta să arăți din nou ca la 20 de ani.

Foarte multe doamne sunt absolut îngrozite de momentul în care primele riduri își fac simțită prezența. Simt că nu mai sunt la fel de atrăgătoare, nu mai au o viață socială activă și tind să se retragă într-un con de umbră. De asemenea, numeroase reprezentante ale sexului frumos sunt complexate de aspectul tenului lor, mai ales după ce au avut de suferit după urma acneei sau a altor probleme ale pielii. Și, pentru că oricine merită să-și trăiască viața din plin și să se bucure de fiecare moment, fără temeri și complexe, tehnologia disponibilă în zilele de azi ne ajută și ne permite să ne rezolvăm rapid și fără durere micile defecte de care ne rușinăm.
Tratamentul PRGF Estetic disponibil în clinicile Dr. Leahu reprezintă soluția salvatoare pentru toate femeile care își doresc o piele revitalizată, fermă, luminoasă, lipsită de riduri și de alte imperfecțiuni, totul în doar câteva ore.

Ce este PRGF-ul Endoret Estetic?

Tehnologia PRGF Endoret Estetic reprezintă rezultatul a 15 ani de cercetare și studii clinice. Această tehnică a fost recunoscută de către comunitatea științifică și folosită din ce în ce mai mult în ultimii ani pentru a trata diferite afecțiuni cu succes. PRGF vine de la Plasma Rich Growth Factor, adică plasmă bogată în factori de creștere și regenerare. Așa cum sugerează și numele, în cadrul acestui procedeu estetic se procesează substanțe naturale care se regăsesc în sângele tău, pentru a stimula și a accelera procesul de vindecare și regenerare a pielii. Astfel, prin această tehnologie se combate îmbătrânirea prematură a pielii, se încearcă diminuarea ridurilor și a cicatricilor lăsate de acnee.

femeie tratament frumuseteÎn ce constă procedura

PRGF-ul Estetic este o procedură de lifting facial organic, în care este utilizat principiul celulelor stem pentru a încuraja organismul tău să producă mai mult colagen, cu scopul de a obține o îmbunătățire semnificativă a calității pielii.
PRGF-ul Estetic este o procedură care se realizează în trei etape și este extrem de rapidă. În prima etapă, medicul specialist îți prelevează o cantitate mică de sânge. După aceea, el plasează proba de sânge într-o centrifugă ce permite substanțelor să se separe. În urma centrifugării timp de 8 minute a probei de sânge rezultă o plasmă bogată în factori de creștere și regenerare, care este apoi injectată cu ajutorul unor micro-ace în pielea de la nivelul feței și gâtului. Vei vedea cum rezultatele încep să apară chiar din primele 24 de ore.

Cum se diferențiază PRGF-ul Endoret Estetic de alte proceduri?

Această tehnologie se diferențiază de alte proceduri care folosesc produse injectabile cosmetice prin faptul că îndepărtează rapid orice imperfecțiune a pielii, stimulând producția proprie de colagen și de celule necesare regenerării. De asemenea, în timpul procesării plasmei care va fi injectată în piele se extrag celulele albe, eliminând în acest fel riscul apariției inflamațiilor post-procedură.
Rezultatele obținute în urma folosirii PRGF-ului Endoret Estetic sunt incredibile, naturale, nu dau senzația de intervenție plastică exagerată și durează până la doi ani.

Beneficiile procedurii PRGF-ului Endoret Estetic:

– Stimularea producției proprii de acid hialuronic;
– Creșterea vizibilă a fermității pielii datorită stimulării secreției proprii de colagen și elastină;
– Creșterea nivelului de hidratare a pielii;
– Reducerea semnificativă a ridurilor;
– Creșterea luminozității pielii;
– Reducerea numărului de riduri de pe mâini;
– Vindecarea ulcerelor venoase;
– Vindecarea de 7 ori mai rapidă a implanturilor dentare și a altor intervenții stomatologice;
Spune adio ridurilor și imperfecțiunilor cu PRGF Endoret Estetic la clinicile Dr. Leahu! În doar câteva ore îți poți recăpăta încrederea în forțele proprii și poți redeveni femeia seducătoare și fermecătoare de odinioară.

COMENTARII

Lasă un răspuns