Topul 15 al celor mai sexy fotbaliști de la Campionatul Mondial de...

Topul 15 al celor mai sexy fotbaliști de la Campionatul Mondial de Fotbal

Cine a spus că femeile nu se pot bucura de fotbal? Ba da, o facem și noi, dar în stilul nostru.  Iată mai jos o selecție a celor mai sexy fotbaliști pe care îi poți vedea jucând la Campionatul Mondial din acest an. Sunt, poate, singurele motive pentru care ar trebui să te uiți la meciuri.

 

Nimeni nu ne poate cere să stăm cu burta-n sus, să mâncâm semințe și să bem bere cot la cot cu bărbații privind o minge și așteptând  90 de minute, dacă nu chiar mai mult, să intre într-o poartă. Nu mai spunem că puține sunt femeile care țipă, sar pe pereți de fericire sau plâng cu lacrimi de crocodil cand un băiat cu nume imposibil de pronunțat a ratat un 11 metri. Însă, pentru bărbați, fotbalul este ca un drog, nu te mai poți înțelege cu ei! Parcă le ia mințile. Dar și noi ni le putem pierde! Și, dacă ei se uită la o minge, noi ne putem uita la băieții ăia mulți care se joacă cu ea. Pentru că sunt frumoși. Pentru că sunt sexy. Pentru că au un corp perfect și pentru că își dau jos tricourile tocmai ca noi, femeile, să-i admirăm. Bine, e adevărat că, la un moment dat, la sfârșitul meciului, li se face brusc foarte cald, însă cu atât mai bine, nu? Așa că, nu te supăra pe bărbatul de lângă tine care te ignoră total în timpul meciului, lasă-l să se bucure de minge, iar tu clătește-ți ochii și bucură-ți privirea!

 

Kostas Katsouranis – Grecia

Are 34 de ani, 1.83 înălțime, 81 de kilograme și și-a început cariera în fotbal în 1996. Evident, cum toți bărbații frumoși sunt însurați, nici el nu putea face excepție.

Fernando Gago – Argentina

Are 28 de ani, 1.76 înălțime, 74 de kilograme și este căsătorit. În fotografie pare că explică ceva cuiva, dar nu contează ce spune. Ci cum arată. Adică perfect!

Wesley Sneijder – Olanda

Are 30 de ani, 1.70 înălțime, este divorțat și recăsătorit din 2010. La ce privire are în fotografia de mai sus, nici nu mai contează câte tatuaje are!

Marco Borriello – Italia

Are 31 de ani și 1.80 înălțime. Nu știm unde privește atât de atent, nu știm la ce se gândește el dar știm la ce ne gândim noi. E frumos!

 

Steven Gerrard – Anglia

Are 34 de ani, este căsătorit și are trei copii. În timp ce mulți alți jucători de fotbal, mai tineri, ce-i drept, au un look ușor efeminat, tipul asta emană masculinitate prin toți porii.

Essaïd Belkalem – Algeria

Uite o figură interesantă care merită un loc în topul celor mai sexy fotbaliști. Are 25 de ani, 1.90 înălțime și 88 de kilograme. Și-a început cariera în 2008. Îi urăm s-o ducă pe culmi mărețe ca să mai auzim despre el și, mai ales, ca să-l mai vedem!

James Troisi – Australia

E, da! Băiatul asta cu siguranță te va face să te uiți la meciurile în care joacă! Are 25 de ani, 1.77 înălțime și 78 de kilograme. Restul..nici nu mai contează.

Fernando Llorente – Spania

Are 29 de ani, 1.95 înălțime și este logodit. Nici nu se putea altfel, la cum arată! În fotografie este tare vesel, să vedem dacă la sfârșitul Campionatului Mondial va fi la fel! Pentru că echipa sa tocmai ce a luat bătaie de la Olanda. Noi ne dorim să fie fericit, pentru că are un zâmbet foarte frumos.

Adil Rami – Franța

Cu privirea asta topește inima oricărei femei. Are 28 de ani, 1.90 înălțime și 88 de kilograme. Și-a început cariera în 2003 și îi urăm succes pentru că vrem să mai auzim despre el. Și să-l vedem și zâmbind.

Ricardo Kaka – Brazilia

Nu mai are nevoie de nici o descriere. Pentru că nu mai contează câți ani are, ce înălțime, pe la ce cluburi a jucat și joacă…Privește-l doar!

Cristiano Ronaldo – Portugalia

O altă figură care nu mai are nevoie de comentarii. Pentru că Ronaldo este..Rooonaldooo!!!! Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, dacă nu chiar cel mai bun, arată și într-un mare fel! Sexy, sexy, sexy!!!

 

Olivier Giroud – Franța

Are 27 de ani, 1.92 înălțime și 88 de kilograme. Este căsătorit din 2011. Interesant tatuajul pe care îl are pe braț. Așteptăm ca Franța să câștige un meci ca să putem striga nu „Victorie!!” ci „Jos tricoul!”

 

Edinson Cavani – Uruguai

Privește câtă determinare se citește în privirea lui! Ai spune că, dacă vrea, ar putea muta și munții din loc. Dar să nu gândim atât de departe. A fost suficient că a nimerit cu mingea în poartă, deși echipa lui a luat bătaie în meciul cu Costa Rica. Are 27 de ani, 1.84 înălțime și este căsătorit. Părerea noastră este că nu arată deloc rău și merită un loc în topul celor mai sexy fotbaliști.

Karim Ansarifard – Iran

Are 24 de ani, 1.86 înălțime și 65 de kilograme. Băiatul, pe cât e de frumos, pe atât e și de deștept. Bănuim că e greu să urmezi o facultate și să mai joci și fotbal.

 

Cesar Azpilicueta – Spania

Are 24 de ani, 1.78 înălțime și 70 de kilograme. Ia uite câtă concentrare se citește pe fața lui. În fotografia de mai sus, îl vedem pe banca de rezervă. Sperăm să nu fi fost accidentat. Mare păcat ar fi să pățească, Doamne-ferește, ceva și să nu-l mai vedem pe teren! Nu?

COMENTARII

Lasă un răspuns