Topul celor mai spectaculoase bijuterii purtate pe covorul roșu al Oscarurilor 2015...

Topul celor mai spectaculoase bijuterii purtate pe covorul roșu al Oscarurilor 2015  

0 2409

Orice ținută, dar mai ales una de gală, este obligatoriu completată de accesorii. Iar la Gala Oscarurilor 2015 bijuteriile purtate au fost vedetele incontestabile ale serii. Iată mai jos topul celor mai apreciate accesorii care au atras toate privirile și laudele criticilor.

Cate BlanchettCate Blanchet – Colier din mărgele bleu

O piesă statement, colierul actriței, din mărgele bleu, i-a pus în valoare rochia neagră, din catifea – Maison Martin Margiela – și a atras toate privirile asupra chipului său angelic.

Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrow – Cercei cu rubine

Nu numai că a furat toate privirile de admirație cu rochia sa pe umărul căreia a tronat un uriaș trandafir, dar Gwyneth Paltrow a ținut morțiș să iasă în evidență și în ceea ce privește bijuteriile. Și a reușit pentru că cerceii săi cu rubine au fost de-a dreptul spectaculoși! I-au pus în evidență gâtul frumos conturat dar și coafura.

Scarlett JohanssonScarlett Johanson – Colier statement

Actrița a ales un colier statement de culoare verde în ton cu nuanța rochiei. Este o bijuterie încărcată, „grea”, dar pe care a știut s-o scoată în evidență adoptând o coafură simplă și un machiaj discret.

Viola DavisViola Davis – Colier din perle

Un colier superb, o piesă de rezistență care i-a reîntregit ținuta. Viola Davis a apleat la un truc pentru a-și evidenția bijuteria: a optat pentru perle albe în contrast cu tonul închis al pielii sale. Rezultatul? Fabulos!

Chloe Grace MoretzChloe Grace Moretz – Cercei cu diamante

Chloe Grace Moretz a optat pentru o pereche de cercei atipici, dar care au atras toate privirile de admirație.

Margot RobbieMargot Robbie – Colier sub formă de ciucure

Vedeta a optat pentru un machiaj simplu și discret, confind ținutei sale un aer dramatic printr-un colier superb sub formă de ciucure, din cristale. O bijuterie unică ce a atras toate laudele criticilor.

Jennifer HudsonJennifer Hudson – Cercei din smarald

O pereche de cercei fabuloși cum numai pe covorul roșu al Oscarurilor poți vedea. Vedeta a impresionat audiența purtând cercei din smarald absolut superbi.

Naomi WattsNaomi Watts – Cercei cu safire

Naomi a păstrat  simplitate și bun gust în ceea ce privește coafura și machiajul, dar a impresionat la capitolul bijuterii și ținută. A ales o rochie de efect și o pereche de cercei din safire care i s-au potrivit de minune, contrastând cu părul său blond.

Behati PrinslooBehati Prinsloo – Colier din cristale

Modelul sud-african a purtat un colier cu sfere din cristale, care a ieșit în evidență mai ales datorită machiajului discret și coafurii simple. O alegere foarte inspirată, cum numai un super-model poate face.

Chrissy TeigenChrissy Teigen – Cercei cu diamante

Cerceii pentru care a optat vedeta i-au completat și scos în evidență ținuta glamour cu care a reușit să impresioneze. Un look angelic și sexy deopotrivă.

Meryl StreepMeryl Streep – Cercei cu diamante

Marea doamnă a cinematografiei internaționale a optat pentru simplitate și bun gust atât în ceea ce privește machiajul, coafura cât și bijuteriile. Cerceii pe care i-a purtat au fost piesa de rezistență a ținutei sale.

Laura DernLaura Dern – Pandantiv cu diamante

Actrița a strălucit pe covorul roșu al Oscarurilor, purtând o rochie și accesorii perfecte. Pandantivul cu diamante a dat ținutei sale un aer ușor medieval și a fost completat de o pereche de cercei în stil modern. Combinația perfectă dintre vechi și nou care a atras toate privirile și i-au adus laude din partea criticilor.

Emma StoneEmma Stone – Manșete atipice

Actrița a purtat în noaptea Oscarurilor o rochie semnată Elie Saab care a impresionat printr-un detaliu mai puțin obuișnuit: manșetele încrustate cu diamante.

Lupita Nyong'oLupita Nyong’o

Lupita a purtat o rochie fabuloasă din 6.000 de perle naturale. Marca Calvin Klein, rochia a fost vedeta incontestabilă a serii, iar pe covorul roșu a făcut, cu adevărat, senzație. Rochia a fost cea mai scumpă purtată la Oscaruri, prețul său fiind în jurul valorii de 150.000 dolari. Din păcate, rochia a fost furată imediat după marele eveniment, din camera de hotel, iar până în prezent nu se știe cine au fost făptașii.

COMENTARII

Lasă un răspuns