Tot ce trebuie să știi despre poziția „doggy style”

Tot ce trebuie să știi despre poziția „doggy style”

0 39319

Poziția „doggy style”  este pe cât de populară pe atât de satisfăcătoare pentru ambii parteneri. Este, de asemenea, recunoscută ca fiind și poziția prin care bărbatul poate să-ți atingă puntul G cel mai ușor. Mimi îți spune de ce ar trebui s-o încerci mai des și ce plăceri nebănuite poate ascunde. Ascult-o pe Mimi!

 

„Doggy style” este poziția preferată a celor care caută plăceri intense și este practicată din cele mai vechi timpuri. Iar numele spune absolut totul: femeia stă sprijinită în genunchi și palme, iar bărbatul, în genunchi o penetrează pe la spate. Este o poziție care naște multe fantezii, mai ales în ceea ce-i privește pe bărbați.

Trebuie să recunoaștem faptul că această poziție din timpul sexului nu este pe placul tuturor, mai ales a celor care sunt mai romantici din fire. Motivele sunt mai multe. În primul rând, nu vă puteți privi față în față, nu există contact vizual și nici nu vă veți putea săruta. Mai mult, femeia este total dominată și multe dintre noi nu ne simțim confortabil în această postură. Tehnica este simplă. Bărbatul stă în genunchi, femeia în fața lui sprijinindu-se în genunchi și palme. Pentru ca mișcările să fie în concordanță bărbatul trebuie să-și prindă partenera de coapse.

Senzațiile sunt foarte intense pentru că penetrarea este profundă, iar acest lucru poate duce la orgasme multiple, mai ales dacă se atinge punctul G și zona clitoridiană. Avantajele? O mulțime! Bărbatul are acces cu mâinile în zona clitorisului, ceea ce îți poate provoca un orgasm clitoridian. De asemenea, le permite celor doi parteneri sa se lase în voia plăcerii fără a fi stresați de expresiile faciale pe care le pot avea în timpul actului sexual. Fără a se privi față în față cei doi nu se mai gândesc decât la plăcerea în sine, și nu la cât de bine arată.

Poziția „doggy style” este pe cât de plăcută, pe atât de criticată. Sunt păreri contra în ceea ce privește natura sa dominantă, animalică. Este adevărat că bărbatul deține tot controlul, însă acest lucru oferă ambilor parteneri plăcere. Totuși, dacă el este prea dur, femeia poate simți dureri în zona pelviană.

Unde o poți încerca?

Poziția „doggy style” poate fi încercată oriunde, depinde de dispoziția celor doi parteneri. Unele cupluri o experimentează atunci când își doresc o partidă de sex sălbatică sau când sexul este spontan. Nu ar trebui încercată la primul contact sexual pentru că femeia se poate simți inconfortabil necunoscându-și foarte bine partenerul. De asemenea, nu ar trebui încercată nici de către fetele foarte tinere care încă nu-și cunosc corpul bine.

COMENTARII

Lasă un răspuns