Trăiește momente parfumate și pline de prospețime până la 100 de zile...

Trăiește momente parfumate și pline de prospețime până la 100 de zile numai cu Silan!

0 1161

Silan te aduce mai aproape de momentele tale parfumate și pline de prospețime. Fie că alegi senzația unei dimineți de primăvară, mirosul incredibil al unei grădini cu lavandă sau prospețimea de iasomie și crini, fiecare variantă îți delectează simțurile.

 Noul concept Silan oferă un parfum și prospețime de lungă durată care va persista până la 100 de zile pentru hainele pe care le ții în dulap. Silan reușește prin formula sa să ofere prospețime de lungă durată și să rămână impregnat în materialele textile chiar și după ce acestea sunt uscate. Acest lucru e posibil datorită tehnologiei prin care parfumul este eliberat treptat. Odată ce hainele sunt uscate, de fiecare dată când sunt atinse sau mutate dintr-un loc în altul, micro-capsulele parfumate sunt eliberate în aer.

 silan mediteraneanSilan Classic Fresh Moments se bazează pe povestea de succes a conceptului „8 săptămâni de prospețime”, lansat în 2014 pentru gama Silan Classic. Acest concept a fost îmbunătățit în 2016 atât pentru gama Classic, cât și pentru gama Aromatherapy, asigurand hainelor o prospețime mai intensă, de până la 10 săptămâni.

Gama Classic te aduce mai aproape de natură: Silan Mediteranean aduce prospețimea dimineților de vară, Silan Fresh Spring suprinde o grădină de primăvară care tocmai a înverzit după o iarnă lungă, iar Silan Lavender Garden te încântă cu un parfum fascinant de lavandă, care te îndeamnă să visezi la întinsele câmpuri mov mediteraneene.

 Silan Aromatherapy cuprinde 4 arome florale care vor stimula simțurile: Silan Aromaterapie cu ulei de portocale și magnolia, Silan Aromaterapie cu ulei de trandafir și bujor, Silan Aromaterapie cu ulei de citrice și plumeria șiSilan Aromaterapie cu ulei de patciuli și lotus.

Bazându-se pe zeci de ani de expertiză, Silan promite prin noul concept o experiență irezistibilă și de durată. Din momentul în care deschizi dulapul dimineața până în momentul în care te învălui seara în lenjeria de pat, te poți bucura de momentele Silan pentru mai mult timp.  Produsele sunt disponibile pe piață din luna august 2017, cu un design fresh ce reflectă noul concept inovator Silan: parfum și prospețime până la 100 de zile.

COMENTARII

Lasă un răspuns