Trenduri bijuterii 2023. Splendoare și opulență

Trenduri bijuterii 2023. Splendoare și opulență

0 256
tendințe bijuterii 2023
Anul 2023 este anul bijuteriilor oversized și avangardiste

Trenduri bijuterii 2023. Anul 2023 aduce noutăți pe toate planurile, însă trendurile în ceea ce privește bijuteriile atrag atenția mai mult ca niciodată. Căci anul acesta vom avea parte de un adevărat spectacol de forme, mărimi și culoare. Iată ce ne rezervă viitorul!

trenduri bijuterii 2023
2023 este anul bijuteriilor supradimensionate

Trenduri bijuterii 2023. Perle oversized

Vorbim despre o bijuterie care conferă ținutei un plus de distincție și eleganță. Însă anul acesta vorbim despre bijuterii statement, de dimensiuni mari și în jurul cărora ne construim întregul outfit. Perlele oversized pot accesoria cerceii, colierele, brățările, pandantivele sau inelele. Atenție, însă, căci în general, perlele se poartă doar la ocazii speciale. Nu mai vorbim despre aceste modele supradimensionate. Dacă ieși într-o seară la un restaurant cu prietenii, mai bine lasă-le acasă. Să nu uităm că perlele autentice fac parte din categoria bijuteriilor de lux.

trenduri bijuterii 2023
Pietrele semiprețioase supradimensionate, un must have al anului 2023

Inele cu pietre supradimensionate

Mari, colorate, simple, atent șlefuite..pietrele care accesorizează inelele te vor scoate cu siguranță în evidență. La fel ca și perlele, pietrele prețioase sau semiprețioase trebuie să fie XXL. Atrag privirile, te scot din anonimat și îți completează orice ținută. Dacă vrei să cumperi un inel pentru cineva drag, poți alege piatra acestuia în funcție de zodia  persoanei căreia îi faci cadoul. Smaraldul, de exemplu, este piatra principala a zodiei Fecioară. 

trenduri bijuterii 2023
Cercei supradimensionați. Sursa: pinterest.com

Trenduri bijuterii 2023. Cercei XXL

Cerceii lungi care ating umerii sunt un must have al anului însă, atenție, pentru că acum se poartă atât modele fine și delicate, cât și cele oversized. Nici modelele statement nu lipsesc din peisaj. Fie că vorbim despre bijuterii aur, din argint, platină, zirconiu etc…încastrate cu perle sau pietre, anul acesta cerceii sunt un alt must have de neratat. Și îi vom vedea într-o mulțime de modele, forme și culori. Clasicul pare afi total depășit de avangardism, spirit rebel, de tot ce înseamnă inedit și revoluționar. Totul pare a fi dus la extreme, exagerat însă într-o notă pozitivă și optimistă.

trenduri bijuterii 2023
Brățară statement. Sursa: pinterest.com

Brățări XXL

Late, supradimensionate, încastrate cu pietre, gravate sau simple, brățările sunt vedetele colecției tale de bijuterii. Sau ar trebui să fie, căci în 2023 acestea par a se reinventa și nu ar trebui să lipsească din colecția ta. Interesant este că o brățară statement poate transforma cu totul ținuta. Vorbim despre o bijuterie care aduce un plus de valoare outfitului, mai ales dacă este confecționată din metale prețioase. Indiferent de modelul pe care îl cauți…brățări pentru tine, pentru iubitul tău, brățară aur copii fii foarte atentă la model, la calitate, la magazinul de unde achiziționezi produsul. Bijuteriile se poartă la vedere, prin urmare, trebui să fie fără cusur. Și, evident, să se potrivească perfect cu ținuta, dar și temperamentul tău. Să nu uităm că bijuteriile sunt o extensie a propriei noastre personalități.  

trenduri bijuterii 2023
Broșă statement. Sursa: pinterest.com

Broșe 

În 2023 broșele sunt supradimensionate, strălucitoare, colorate, scot în evidență orice ținută transformând-o din ceva banal în ceva cu totul special. Se potrivesc la un outfit de seară romantic, elegant și sofisticat, dar completează de minune și o ținută clasică. Broșele sunt din aur sau argint,  bătute în pietre scumpe. 

trenduri bijuterii 2023
Colier stratificat din pietre semiprețioase. Sursa: pinterest.com

Trenduri bijuterii 2023. Coliere statement

Colierele la baza gâtului din zale XXL se află și ele în tendințele anului 2023. Aur sau argint..acestea sunt metalele cel mai des întâlnite. În ceea ce privește modelele, zalele pot fi de la cele mai simple și pot ajunge până la cele mai sofisticate împletituri. Și să nu uităm colierele stratificate, din pietre semiprețioase oversized!

Sursa foto: pinterest.com, Pixabay

COMENTARII

Lasă un răspuns